Kavgada Antalyalı milletvekili hastanelik oldu

TBMM Genel Kurulu'nda, Anayasa değişiklik teklifinin 5'inci maddesi görüşülürken, yumruklu ve tekmeli kavga çıktı.Kavgada CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile AK Parti Milletvekili Fatih Şahin'in yaralandığı öğrenildi.

Kavgada Antalyalı milletvekili hastanelik oldu

 İddiaya göre, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara'nın yumruk attığı AKP Milletvekili Fatih Şahin'in burnu kırıldı. Bunun üzerine AKP milletvekillerince dövülen Niyazi Nefi Kara da hafif şekilde yaralandı.

banner111
Yumruklaşmaya varan kavgaların yaşandığı Meclis Genel Kurulu'nda, anayasa değişikliği teklifinin 3., 4. ve 5 maddeleri kabul edildi. Halen Ankara Başkent Ürniversitesi Hastaesi Beyin Cerrahi Servisi'nde müşahade altında tutulan Niyazi Nefi Kara, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Niyazi Nefi Kara, TBMM'deki görüşmeler esnasında çıkan kavgada, çok sayıda AKP milletvekilinin arasında kaldığını, yere düştüğünü ve yerdeyken de tekmelendiğini belirterek, kendisinin de AKP Milletvekili Fatih Şahin'e yumruk attığı ve Şahin'in burnunun kırıldığı iddialarına ilişkin, "Suç bastırılyorlar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83