KAYA'DAN SERT YANIT GELDİ

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, esnafın, işçinin ve emeklinin yanında olduklarını açıklayan AKP İl Başkanı Rıza Sümer'e ağır cevap verdi. Başkan Kaya "Siz olsa olsa rantiyecinin, havuzcunun, yalancının, ihalecilerin ve hainlerin yanında olursunuz" dedi.

KAYA'DAN SERT YANIT GELDİ
1 Kasım seçim çalışmaları nedeniyle Antalya'da seçmenlerle buluşmaya devam eden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Finike ilçesinde vatandaş ziyareti yapan AKP İl Başkanı Rıza Sümer'in açıklamalarına ağır gönderme yaptı. Esnafın, İşçinin ve emeklinin yanında olduklarını iddia eden AKP İl Başkanı Rıza Sümer'e çağrıda bulunan MHP il Başkanı Ali Adnan Kaya "Siz 13 yıldır bu ülkeyi yönetirken hangi dönemde esnafı düşündünüz ? Hangi dönemde işçin hakkını verdiniz. Emekli vatandaşlarımızın ne zaman yanında oldunuz ? Biz emekliye iki maaş ikramiye vereceğiz, asgari ücreti 1.400 lira yapacağız, Esnafımızı faiz ve borç batağından kurtaracağız derken "Bunlar ülkeyi batırmak istiyor. Sanki Kaynak mı var" diye bizi eleştiriyorlardı. Şimdi ise aynı vaadleri kendileri vererek 7 Haziran seçimleri öncesi söyledikleri yalanların altında ezildiler" dedi.

AKP İl Başkanının açıklamalarının 13 yıldır ülkeyi nasıl kötü yönettiklerinin kısa bir itirafı gibi olduğunu, bu zihniyetin hiç bir zaman esnafın, emeklinin, köylünün, işçinin, memurun yanında olmadığını da belirten MHP il Başkanı Ali Adnan Kaya "13 Yıllık iktidarınızda masaya esnafla, işçiyle, emekliyle mi yoksa bu ülkeyi bölmek isteyen, binlerce şehidimizin kanına giren hainlerle mi masaya oturdu ? İmralı'da, Kandil'de, Oslo'da hainlerin yanında olanlar hiç bir zaman Türk Milleti'nin yanında olamazlar. Bunlar olsa olsa rantiyecinin, yalancının, havuzcunun, ihalecinin, hainin yanında olur" şeklinde konuştu. Sümer'in açıklamasında "halkın verdiği mesajı aldık" cümlesinin ise tiyatro sahnesinde güldürü bölümü gibi olduğunu da ifade eden MHP'li Kaya "Sayın Sümer madem mesajı aldıysanız neden hükümeti kurmaktan kaçtınız ? MHP'nin koalisyon şartı olarak ortaya koyduğu hangi ilkesi sizi rahatsız etti ? Bu millet size hükümet kurmaktan kaçın değil ülkeyi birlikte yönetin mesajı verdi ancak onu bile algılayamadınız. İnşallah 1 Ksasım'da bu millet verdiği mesajı anlama kabiliyeti olmayanları sandığa gömecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83