KAYA: UFAK AT ÇAVUŞOĞLU

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, “Seçim Projeleri “ adı altında umut dağıtan AKP Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu’na halk tabiriyle çağrıda bulundu. MHP İl Başkanı Kaya “Ülkeyi bölünme ve parçalanmanın eşiğine getirenler Pekin’e kadar hızlı tren yapma vaadinde bulunuyorlar. “Ufak at da civcivler yesin” dedi.

KAYA: UFAK AT ÇAVUŞOĞLU
1 Kasım’da yapılacak seçim çalışmalarını aralıksız olarak sahada sürdüren MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, ekibiyle birlikte ilçe ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler esnasında seçim beyannamesini anlatan ve ülkenin tekrar seçime gitmesinin sorumlusu olarak vesayet altındaki AKP’yi gösteren MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, önceki gün toplantı yaparak Antalya’ya “mega proje” adıyla umut dağıtan AKP Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu’na sert bir gönderme yaptı. Başkan Kaya, 13 yıldır ülkeyi tek başına yönetenlerin hala seçim vaadi açıklamasını komik bulduğunu ifade etti. Başkan Kaya “Sanki ülkeyi 13 yıldır başkaları yönetiyor da arkadaş çıkmış uçuk kaçık vaatler veriyor. 13 yılda bölünme ve parçalanmanın eşiğine getirdiğiniz Türkiye’nin kaybedecek zamanı kalmamıştır. 1 Kasım’da Türk Milleti aldatan ve kandıranlara gereken dersi verecek ve o zihniyeti siyasetin çöplüğüne gönderecektir” dedi.

'13 YILDIR YAPMADINIZ'

Ülkenin ekonomik anlamda tam bir darboğaza girdiğini ancak saray ve avanelerinin her geçen gün zenginleştiğini belirten MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “AKP İktidarının ülkemizi getirdiği durum ortada. Yandaş, gücüne güç katıp zengin olurken fakir bir dilim ekmeğe muhtaç hale geldi. Terör, AKP’nin verdiği tavizlerden sonra iyice hortladı. Ülkemiz bölünmenin ve parçalanmanın eşiğine geldi. Tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışma yapması gerekenler halkın gözünü boyamak için uçuk kaçık vaad vererek umut tacirliği yapıyorlar. Biz asgari ücret 1.400 tl olacak, emekliye iki maaş ikramiye vereceğiz dediğimiz zaman “kaynak yok” diyenler şimdi “mega proje” adı altında açıklamalar yapıyorlar. Halk arasında bir tabir vardır “Ufak at da civcivler yesin” diye. Madem bunları yapacak gücünüz vardı da neden 13 yıldır yapmadınız?. Bırakınız umut tacirliği yapmayı Sayın Çavuşoğlu“ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83