‘KENDİMİZE ZARAR VERİYORUZ’

MHP Konaklı Belde Başkanı Hilmi Uyar son günlerde yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaparak, “Alanya şu anki duruma geldi bizler turizm den ekmek yiyen insanlarız dolayısıyla kendimize zarar veriyoruz vatandaşlarımız ı sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi

‘KENDİMİZE ZARAR VERİYORUZ’
Milliyetçi Hareket Partisi Konaklı Belde Başkanı Hilmi Uyar yaptığı açıklamada ülkenin üzerinde bir takım oyunlar oynandığını belirtti. Konuya dikkat çekmek istediğini belirten Uyar, “Biliyorsunuz 7 Haziran seçimlerinden bu tarafa Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynanmaya çalışılıyor. Ne yazık ki Alanya’dan da şehit verdik. Dolayısıyla Alanya halkı diken üstünde duruyor” dedi.


SAĞDUYUYA DAVET ETTİ


Sosyal medya aracılığıyla PKK’ya ve teröre lanet yürüyüşü düzenleneceği dedikodusu yayıldığını belirten Uyar, “Buna istinaden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanım Sayın Hilmi Er ve yönetici amirlerimiz 5 saat süren bir toplantı yaptılar ve yürüyüş yapılmayacak diye karar aldılar. En güzelini yaptılar ama vatandaşlarımız Facebook üzerinden bir balon uçurdular ve Alanya şuan ki duruma geldi. Bizler turizmden ekmek yiyen insanlarız, dolayısıyla kendimize zarar veriyoruz. Vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Uyar açıklamasının son kısmında da “Yapılan yürüyüş kesinlikle ve kesinlikle MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu bir yürüyüş değildir” dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83