Kılıçdaroğlu'na 2019 için söz verdi

CHP Alanya İlçe Başkanı Takavut, Deniz Baykal'ın sağlık durumu ve Kılıçdaroğlu ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'na 2019 için söz verdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Ali Takavut Başkanlığında gerçekleşti. CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut toplatnı sonrası basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Takavut ilk olarak, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi. 

Ankara'daki İbn-i Sina Hastanesi'nde CHP Antalya Milletveklili Deniz Baykal ziyaretle ilgili konuşan Takavut, "Biz Baykal'ı ziyaret ettik. Kendisini göremiyorsunuz. Kızı Aslı Hanım ile görüştük. Oda bize sevindirici bilgiler verdi. Vücutta suni olarak verilen aletlerin söküldüğü, normal yaşamını sürdürdüğünü ve bir takım sorulara cevap verdiğini ve her gün iyiye gittiğini söyledi." dedi. 

"2019 için söz verdik"

Takavut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Okyanus ve Çağdaş Erdem'le Baykal ziyareti sonrası Ankara'da CHP Gurup Toplantısı'na katıldılar. Grup toplantısı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan görüşmelerini anlatan Takavut, "Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplantısını dinledikten sonra bizi odasında kabul etti. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın ve yönetim kurulu üyelerimizle beraberdik. 4 milletvekilimiz de hazır bulundu. Genel başkanımıza Alanya'daki turizm, tarım ve inşaat sektörüyle ilgili doyurucu bilgiler verdik ve 2019 yılının sorumluluğunu bilen kişiler olarak da elimizden gelen çabaları sarf edeceğimizin de sözünü verdik. Bunun kanıtı olarak referandumda Alanya'da aldığımız sonucu kendine bildirdik. Kılıçdaroğlu da bize teşekkür etti." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83