Kiriş'ten AKP-MHP ittifağı açıklaması

Ak Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş kamuoyu açıklaması yaptı.

Kiriş'ten AKP-MHP ittifağı açıklaması
Ak Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş'in açıklamaları şu şekilde:

Ak Parti Alanya İlçe Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz andan itibaren, bir ve birlik olma felsefesi ile çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmekteyiz.

Bu kapsamda tüm Mahalli teşkilatlanmamızı yeniliyor ve bazı yerlerde yeni mahalle başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile kutlu davamıza kutlu yolumuza devam ediyoruz. 

09 Şubat Cuma günü sabah saat 10:00 da tüm mahalle başkanlarımızla yeni yönetim olarak ilk istişare ve değerlendirme toplantımızı icra edeceğiz. Merkez ve kırsal mahallelerimize yapabileceğimiz hizmet ve yatırımlara bu toplantı ve devam edecek diğer toplantılar ile yön vermeye ve hızlandırmaya devam edeceğiz. 

Son günlerde gündemimizi yoğun bir şekilde meşgul eden Milliyetçi Hareket Partisi ile yapılacak ittifak çalışmalarına ilişkin çeşitli spekülasyonlar ifade edilmektedir. 

Tüm kamuoyunun iyi bilmesi gereken bir hususu arz etmek istiyorum; Bu ittifak görüşmeleri Genel Merkezimiz ile MHP Genel Merkezi tarafından belirlenen komisyon üyelerince yürütülmektedir. İttifakın şekline ve detaylarına ilişkin alınmış kesin bir karar bulunmamaktadır. Bu sebeple de yerel siyaset ölçeğin de ittifak yapılması veya etkisiz kalma kararı söz konusu değildir. Şahsi kanaatim olarak da bu ittifakın yerel seçimleri kapsayacağını düşünmemekteyim. Aksi bir durum olduğu takdirde şüphesiz Genel Merkezimizin alacağı her türlü kararı uygulamak ile mükellefiz. 

Alanya kamuoyunda tartışılan bir diğer husus ise üst geçit konusudur. Eski Devlet Hastanesi kavşağına yapılan eleştiriler ve yapılan görüşleri okuyor, takip ediyoruz. Alanya Belediyesi’nin kendi projesi olan bu üstgeçit yine Belediye tarafından icra edilmektedir. 

Ak Parti Alanya İlçe Başkanlığı olarak ilçemiz için gerekli olan her türlü hizmetin takipçisi ve halkımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83