Koronaya yakalanan Böcek'le ilgili önemli açıklama

Koronaya yakalanan Böcek'le ilgili önemli açıklama
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in taburcu olmadan belediyede bölüşümler yapıldığı ile ilgili iddialar sorulan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Ben gerçek CHP’linin bu tür konulara prim vermeyeceği, bunların da yalan olduğu kanısındayım” dedi.
CHP Haftalık İlçe Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önceki gün düzenlenen İYİ Parti İl Kongresi’nde tekrar başkan seçilen Mehmet Başaran’a görevinde başarılar diledi. Karadağ, “Millet İttifakı ile birlikte bundan önceki seçimlerde ortak davranışlarımızın Alanya’mızda da devam edeceği kanısındayım. Ortağımızla parlamenter sisteme dönene kadar sonra da hak, hukuk, adalet mücadelesine devam edeceğimiz kanısındayım” dedi.

“HÜKÜMETTEN TALEPTE BULUNUYORUM”
Hayat pahalılığının çekilmez hale geldiğini dile getiren Karadağ, “Her toplantıda bunu söylüyoruz ama her toplantıdan sonra bir önceki durumu arar vaziyete geldi. Son olarak ÖTV artık dayanılmaz hale geldi. Hükümetten özellikle pandemi dönemi içerisinde turizm çalışanlarının sigorta primlerinin yatırılması ve asgari geçim standartlarında ücretlerinin verilmesi konusunda talepte bulunuyorum” diye konuştu.

“HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLMELİ”
Pandeminin son süreçte yayıldığına da dikkat çeken Karadağ, “Vefat sayısının 47’ye vaka sayısının bin 600’lere dayandığını görüyoruz. Alanya halkının özellikle hijyen kurallarına, maske ve sosyal mesafeye dikkat etmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

“BÖCEK EN KISA SÜREDE GÖREVİNİN BAŞINDA OLACAK”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in durumu sorulan Karadağ, “Böcek geçen hafta vücuttaki oksijen oranının biraz düştüğünden dolayı sıkıntılı dönem geçirdiğini biliyorum. Ancak dün hep doktorları hem de yakınlarıyla yaptığım görüşmelerde herhangi bir sıkıntı olmadığı, vücuttaki oksijen seviyesinin normal orana geldiği söylendi. İnşallah en kısa sürede yine görevinin başında olacağını, Alanya ve Antalya halkı olarak hizmetlerine devam edeceğini bekliyoruz” dedi.

“HİÇBİR ÇALIŞMADA, HİZMETTE AKSAMA YOK”
Sosyal medyada Böcek’in taburcu olmadan belediye başkanlığında bölüşümler başladığına dair paylaşımlar yapıldığı ile ilgili soruyu cevaplayan Karadağ, “Bunların hepsi iddia. CHP’nin bütün kademelerinde bizlerin çalışma prensibi belli bir hiyerarşik yapıyla devam eder. Ben hiçbir kimsenin özellikle de gerçek CHP’linin bu tür konulara prim vermeyeceği, bunların da yalan olduğu kanısındayım. Ne yazık ki bazı kurumlar, kişiler, önyargılı insanlar bu tür davranışlar içinde bir şey söylemeye çalışıyor ama kesinlikle Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde hiçbir çalışmada, hizmette aksama yok. Her şey devam ediyor. Bir daire başkanlarıyla yaptığım görüşmede daha ciddi, daha da daha asılmış vaziyette tetkik ettim” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83