KÖSE: AK PARTİ'NİN ÖNEMİNİ ANLADILAR

STK temsilcileri ile bir araya gelen Köse, darbeleri, zulümleri görenlerin AK Parti iktiranının önemini daha fazla anladığını söyledi.

KÖSE: AK PARTİ'NİN ÖNEMİNİ ANLADILAR
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Antalya’daki Sivil Toplum Kuruluşları’nı (STK) ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti, Kutup Yıldızı, Semerkant, Kent ve Medeniyet, Altınoluk, MÜSİAD ve KONGED'i ziyaret eden Köse, özellikle gençlere yönelik mesajlar verdi.

AK Parti’in gençlere yönelik vaatleri hakkında konuşan Köse “Gençlerimizi geleceğe taşıyacak vaatlerimiz var. İnşallah 1 Kasım'dan sonra her gencimiz AK Parti'nin gençlere sunduğu imkanlardan faydalanacaktır. Bugüne kadar gençliğin hep yanında olduk. Özellikle eğitimde çok ciddi destekler verdik. Üniversite öğrencilerinin çok komik miktardaki burs ve kredilerini iyi bir noktaya getirdik. Yıllarca sırf tercih ettiği lise yüzünden herhangi bir devlet kurumunda çalışamayan milyonlarca gencimiz, yeniden hayallerinin peşine düştü” dedi.

GENÇLER İSTİKRARIN ÖNEMİNİ BÜYÜKLERİNDEN ÖĞRENİYOR

Köse “Partimiz, iktidarda olduğu süre boyunca her zaman gençlerin gönlünü kazanmayı bilmiştir. 1980 darbesinde, 28 Şubat döneminde zulme, adaletsizliğe şahit olanlar, bugün AK Parti’nin kıymetini daha iyi anlıyor. 13 yıllık iktidar dönemimizde ülkemizde sağlanan huzur ve barış ortamının değerini bu nesiller çok iyi bilmekteler. Bu huzur ve istikrar ortamında yetişen, hayatında darbe görmeyen, yokluk görmeyen, sırf başörtüsü yüzünden zulme uğramayan gençler bunların ne anlama geldiğini büyüklerine sorarak öğreniyor” diye konuştu.

Gençlere yokluğun, zulmün, baskının, krizlerin ve darbelerin anlatılması gerektiğini ifade eden Köse, “Her türlü imkana sahip olan gençlerimizin bir bölümü, ne yazık ki bunların olması gerektiğini, bu imkanların kendiliğinden olduğunu zannediyor ve eksikliğini hiç düşünmüyor. Bu nedenle yaşanacak bir ekonomik krizin nelere mal olabileceğini görmemeleri gayet normal. Yokluk ve baskıları görmüş kişilerin gençlerimize AK Parti’nin önemini anlatması gerekir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83