KÖSE: DAVAMIZ BÜYÜK

Köse, 1 Kasım seçimlerinin siyasi parti seçimlerinden çok memleket meselesi haline geldiğini, istikrardan yana olan herkesin AK Parti’nin iktidar olmasını beklediğini söyledi.

KÖSE: DAVAMIZ BÜYÜK
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse ile Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu, Eski Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Sanayi sitesinde mobilyacılar ve demirciler esnafı ile sohbet eden Başkan Türel ve Milletvekili Köse, esnafın talepleri ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Türkiye’de yaşanan 13 yıllık istikrar sürecinin öneminin son seçimlerde herkes tarafından görüldüğüne dikkat çeken Köse, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, halkımızdan seçimlerin istikrardan yana sonuçlanması konusunda temenniler alıyoruz. Vatandaşımız seçimleri bekliyor. Toplumun her kesimi partimizin iktidar olmasını temenni ediyor" dedi.

DAVAMIZ BÜYÜK

AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını belirten Köse, “AK Parti, Türkiye’yi her alanda, bölgesinde ve dünyada lider ülke konumuna getirmeyi hedefliyor. Derdimiz büyük. Davamız büyük. Hedeflerimiz büyük. Bu yüzden ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar da çok büyük. Türkiye’nin sahip olabileceği büyük gücün farkında olan iç ve dış mihraklar, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olamaması için bir aradalar. Algı operasyonlarıyla, ülkemizde yaşanan terör olaylarından faydalanarak bir fırsat arayışına giriyorlar. Ancak milletimiz artık her şeyin farkında” diye konuştu.

OYUNLARI BOZMAK İÇİN SAHADAYIZ

“Yaşanan kısa süreli iktidarsız süreç, yaşanabilecek ekonomik felaketin habercisi oldu” diyen Köse, “AK Parti’ye gönül veren her dava arkadaşımız bu seçimlerin sadece bir iktidar seçimi, sadece bir siyasi parti seçimi olmadığının farkında. 1 Kasım seçimlerinin bir memleket meselesi haline geldiğinin herkes farkında. Bizler, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için sahadayız” dedi.

ŞARAMPOL ESNAFININ YÜZÜ GÜLECEK

Sanayi ziyaretlerinin ardından Şarampol Caddesi esnafını da ziyaret eden Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte yeni projelendirilen ve yapım çalışmaları başlayacak Şarampol Caddesi hakkında esnafların taleplerini dinledi. Şarampol Caddesi’nin Antalya için çok kıymetli olduğunu dile getiren Köse, gerçekleşecek proje ile esnafın yüzünün güleceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83