'KUMAŞIMIZDAN KURŞUN GEÇER İHANET GEÇMEZ'

MHP'nin Milletvekili Aday Adayı Mevlüt Zavlak, 1 Kasım seçimlerinde MHP'nin aldığı oyla ilgili çarpıcı değerlendirme yaptı.

'KUMAŞIMIZDAN KURŞUN GEÇER İHANET GEÇMEZ'

 "Geride bıraktığımız seçimde MHP'sinin aldığı sonuç asla yürüdüğüm Ülkü yolunun Hak yol olduğuna olan inancımı sarsamaz" diyen Zavlak, sözlerini şöyle sürdürdü: 

banner111
"Bugün alınan sonuç sevabıyla günahıyla benimde dahil olduğum teşkilatlara fatura edilebilir ancak kıyamete kadar varlığını sürdüreceğine inandığım Ülkücü düşünce, zamanın bir döneminde yeterli temsil vasıflarına sahip olmayan kadroların elinde seçimler kaybediyor diye doğruluğundan birşey kaybetmiş değildir. İnsanlar ölür fikirler yaşar heleki Hak yoluna serilmiş fikirler dünya durdukça yaşayacaktır. Bu dava bu yol gücünü üzerine bastığımız topraklardan alır kökü de buradadır gölgeside.Başkaca ideolojiler gibi ithal değildir. Bugün siyasi arenada Ülkücülerin temsil makamı MHP'nin aldığı ağır malubiyetden sonra Türk İslam şuurunun bu topraklarda yok olacağını zannedip avuçlarını ovuşturan ne kadar İngiliz Mandacısı, ABD hayranı, Moskof eskisi ve bunların yerli uşağı varsa hepsi sukut'u hayale uğrayacaklardır. Zira bu davanın toprağın üstünde olanı kadar altında yatanı vardır.
Saçma birşeyi milyonlar da söylese bu onu mantıklı yapmaz seçimler haklıyı değil siyasetin hakkını vereni işaret eder.
İslamın nuruyla vatanın toprağından dokunmuş bizim kumaşımızdan kurşun gecer de ihanet geçmez.Son seçimde davaya ihanet etmiş olanlar defolu olanlardır. Yaşasın Turan'a kadar Ülkücü yürüyüşümüz."

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 09:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83