Mahalle başkanlığı için ilk aday o oldu

Ak Parti'de Mahmutlar Mahalle Başkanı Ercan Sandal'ın istifasının ardından yerine geçecek isim merak konusu olurken, Hasan Celiloğlu, 'bu göreve adayım' dedi.

Mahalle başkanlığı için ilk aday o oldu
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)'nde Mahmutlar Mahalle Başkanı Ercan Sandal geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Yeni yönetimle çalışmak istemediği için mahalle başkanlığı görevini bırakan Sandal, istifa dilekçesini de partiye teslim etti. 

Bu gelişmenin ardından Sandal'ın yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Alanya'nın nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Mahmutlar Mahallesi'nde Ak Parti Mahalle Başkanlığı'na ilk aday ise Hasan Celiloğlu oldu.

Celiloğlu Kırtasiye sahibi Hasan Celiloğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile mahalle başkanlığı görevine talip olduğunu açıkladı. Mahmutlar'da 'başkan' lakabı ile de anılan ve 2013 yılında Ak Parti'den belediye meclis üyeliğine aday olan Celiloğlu, yaptığı açıklamada, "Büyük düşün Mahmutlar halkı, dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Alanya Mahmutlar Mahallesi Başkanı ben olursam en az 2 sene içinde Mahmutlar Ak Parti Başkanlığı adına 1 daire ve 1 otobüs alacağım. Telefonum da 24 saat açık olacak. Her türlü sorunlarınız için arayabilirsiniz." dedi.

Hasan Celiloğlu gibi bir kaç ismin daha önümüzdeki günlerde başkan adaylığını açıklayacağı konuşuluyor. Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın mahalle başkanını ne zaman ve nasıl bir yolla belirleyeceği ise henüz bilinmiyor. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 10:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83