MHP'DEN ESNAFA DESTEK MÜJDESİ

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Milletvekili adayları ve yönetim üyeleri ile birlikte Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı makamında ziyaret etti. Seçim beyannamesini anlatan ve 1 Seçimleri için destek istene Başkan Kaya "AKP2nin 13 yılda borç batağına sapladığı esnafın kurtuluşu MHP iktidarında olacak" dedi.

MHP'DEN ESNAFA DESTEK MÜJDESİ
Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren MHP Antalya İl Teşkilatı esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Antalya'nın her ilçesinde sokak sokak esnaf ve vatandaşları ziyaret eden MHP'liler bir yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim beyannamesini anlatmayı sürdürüyor. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Milletvekili adayları, İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı makamında ziyaret etti. Esnafın sorunlarının görüşüldüğü ziyarette partisinin seçim beyannamesini anlatan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 13 yıldır AKP'nin uyguladığı ekonomik politikaların iflas ettiğini ve bunun da tüm Türkiye'yi ekonomik darboğaza soktuğunu belirterek tek kurtuluşun 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP İktidarı ile mümkün olacağını söyledi.

1 Kasım seçimlerinden oldukça ümitli olduklarını, Türk Milletinin gerçekleri gördüğünü ve artık iktidara geleceklerine inandıklarını belirten MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya "Özellikle son dönemlerde ülkemizde özellikle ekonomide yaşanan ciddi sıkıntılar herkesi sıkıntıya sokarken en büyük darbeyi ise esnafımız aldı. Biz iktidar olduğumuz zaman yatırım yapan, istihdam sağlayan girişimcilere vergi indirimi yapacağız. Vadeli satışlarda KDV erteleme sistemi getireceğiz. Yeni iş yeri açan esnaflarımıza beş süreyle vergi ve prim ayrıcalığı tanıyacağız. AVM Yasasını toptan değiştirerek küçük esnaflarımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Bu çalışmaları yaptığımız zaman hem esnafımız rahat bir nefes alacak hem de ülkemizde ciddi manada yaşanan ekonomik darboğaz ortadan kalkacak" şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasaplar Odası Başkan Osman Yardımcı ise MHP heyetine başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 13:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83