MHP'den iftar daveti ve 19 Mayıs mesajı

Yarın yapılacak iftara bütün Alanya halkını davet eden MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 19 Mayıs'ın 100. Yılıyla ilgili açıklama yaptı.

MHP'den iftar daveti ve 19 Mayıs mesajı
Türkdoğan'ın açıklama şöyle:
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Milli Mücadeleyi başlatan sürecin 100. yıldönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.
Türk milletinin bağımsızlığını ve hayat haklarını gasp ve imha etmeye çalışan mihraklar için 19 Mayıs, hüsran ve mağlubiyetle bitecek sürecin ilk adımı ve ilk hareketidir.
Samsun’dan yola çıkan milli mücadele kararlılığı; Amasya’da milletin azim ve kararını ilan etmiş, Erzurum’da vatanın bir bütün olduğunu ve parçalanamayacağını duyurmuş, Sivas’ta manda ve himayeyi reddederek Ankara’da Büyük Millet Meclisi’ni kurmuştur.
Hiç şüphesiz 19 Mayıs; zulme boyun eğmeyen, zalime diz çökmeyen, esarete ön iliklemeyen, teslimiyete prim vermeyen Türk milletinin ve sinesinden yetiştirdiği milliyetçi kahramanların eseri ve emanetidir.
Aynı zamanda bu kutlu tarih Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, Türk milletinin de kurtuluş müjdesidir.

İstiklal mücadelesinin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğin teminatı Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Bu sene 100. yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm dünyaya haykırış ve Türk milletinin asla ve asla hiçbir ulusun boyunduruğu altına girmeyeceğinin en büyük nişanesidir.

19 Mayıs’ın 100. yılını kutlamanın onuru ve gururu ile tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele döneminin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükranla yâd ediyorum."

Türkdoğan, yarın İlçe Teşkilatı binası önünde yapılacak geleneksel iftar programına bütün Alanya halkını davet etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83