MHP'den ithal aday iddialarına yanıt

MHP'den Tokatlı olduğu belirtilen ve ithal aday yakıştırması yapılan Antalya Milletvekili 1. Sıra Adayı Abdurrahman Başkan hakkında açıklama yapıldı.

MHP'den ithal aday iddialarına yanıt
MHP'den Antalya Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan hakkında yapılan açıklama şu şekilde: 

24 Haziran seçimleri dolayısı ile Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri listesi dün açıklanmıştır.

Liste açıklandıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi Antalya 1. sıra Milletvekili adayımız Sayın Abdurrahman Başkan adına Antalya yerel internet ve haber sitelerinde çıkan  eksik ve yanlış bilgilerden dolayı, tarafımızca doğru bilgilendirme yapmak adına aşağıdaki bülteni ve henüz taslak aşamasında olan broşür çalışmamızı paylaşıyoruz:

“Abdurrahman Başkan Antalya'dan ilk defa aday olmayıp, 2015 yılı Haziran seçimlerinde de  25. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı olmuştur. Ama Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ile Tokat Milletvekili adayı ve sonrasında Milletvekili olmuştur.

İş hayatında ise Antalya’ya ilk yatırımını 1999 yılında yapmış ve her geçen yıl hem yatırımlarını arttırmış hem de şirketlerini büyütmüştür. Şu anda Antalya’da 3 şirketi aktif durumdadır. Hatta bu şirketlerden birisi geçmişte Kumluca Vergi Dairesi tarafından en çok vergi ödeyenler listesinde yer almıştır.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 metrekare alan üzerine kurulu konusunda Avrupa’nın en modern organik, inorganik ve kimyasal gübre fabrikalarından birine sahiptir.

Ayrıca havaalanı yolu Hürriyet Gazetesi bitişiğinde 11.000 metrekarelik alanda depo ve showroomları yer almaktadır.

Serik ilçesi Çandır beldesinde yaklaşık 400.000 metrekare alanda hazır (rulo) çim üretimi yapmakta ve ayrıca nar bahçesi bulunmaktadır.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir, Ayrıca Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde İş Hayatı ve Girişimcilik dersleri vermiştir.

Ailesinin büyük bir bölümü uzun yıllardır Antalya’da yaşamakta ve ayrıca kendisinin de evi bulunmaktadır. “

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83