MHP'den kırsala çıkarma

MHP kırsal mahallelerde toplantılarına devam ederek hem cumhur ittifakını anlatıp hem de vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinliyor.

MHP'den kırsala çıkarma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı kırsal mahallelerde toplantılarına devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi Kocaoğlanlı Mahellesinde vatandaşlarla yaptığı toplantıda MHP'nin politikalarını ve cumhur ittifakını anlatıp mahalle sakinlerinin beklenti ve taleplerini değerlendirmede bulundu. 
Toplantı ile ilgili konuşan Türkdoğan, "Kocaoğlanlı mahallemizde vatandaşlarımızla yaptığımız toplantıda, milli bekamızın mimarı liderimiz sayın Devlet Bahçeli'yi, parti politikalarımızı ve cumhur ittifakını anlattık. Alanya Belediyemizin hizmetleri ve mahalle sakinlerinin beklenti ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Kocaoğlanlı Mahalle Muhtarımız Ali Akay'a, Mahalle Başkanımız Eyüp Akay'a ve toplantımıza yoğun katılım ve ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür ederim. Hakkın yolunda milletin yanındayız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83