MHP'den muhtarlara ziyaret

MHP Alanya İlçe Yönetimi, Alanya İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüler.

MHP'den muhtarlara ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, İl Başkan Yardımcısı M. Kemal Çörekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alanya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettiler.

Ziyarette ilk sözü alan isim MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan oldu. Türkdoğan, "MHP Teşkilatımız adına bugün milletvekili adayımız ve sayın belediye başkanımız ile birlikte hem sizleri ziyaret edip hem de 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin önemini bir nebze de olsa anlatabilmek adına bir aradayız. MHP'nin üretken belediyecilik anlayışıyla Alanya’mızda özellikle tüm mahallelerimiz dâhil olmak üzere kırsal mahallelerimizi de göz ardı etmeden hizmet noktasında hareket eden Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, partimizin belediyecilik hizmeti noktasında hareket etmektedir. Bunun yanında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'de demokrasisinin ilk temel taşı olarak nitelendirdiği muhtarlarımıza büyük önem vermektedir. Vatandaşla devleti buluşturan demokrasinin ilk taşı ve ilk halkası sizsiniz. Bundan dolayı bizim için önemlisiniz, değerlisiniz. Bu vesileyle her fırsatta sizlerle bir arada olmaya çalışıyoruz MHP olarak. Önümüzde de malumunuz 24 Haziran'da yapılacak olan bir cumhurbaşkanlığı ve parlamento genel seçimleri var. Bu seçimlerde ülkemiz ve milletimiz açısından çok büyük önem arz etmekte. Bu öneme binaen de bizler Cumhur İttifakı'na Sayın Genel Başkanımızın emir ve tahakkukları doğrultusunda sizlerde destek istiyoruz. Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ittifak içerisinde de MHP kendi tüzel kişiliği ile pusulada yer almaktadır. Cumhurbaşkanlığı oylarımızı Sayın Cumhurbaşkanımıza ittifak içerisinde de MHP ve içimizde biri olan 23. dönemde Alanya’mızı temsil etmiş ve yine Antalya milletvekilliği listesinde yer alan Sayın Vekilim Hüseyin Yıldız Bey'e de desteklerinizi istiyor ve bekliyorum." dedi.

BAŞKAN YÜCEL DESTEK İSTEDİ

Türkdoğan'ın ardınan konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel şu sözleri kullandı: 

"Arkadaşlar 4 yılı aşkın bir süredir beraberiz. Benim her zaman bir parolam vardır. Sizlerle her istişare toplantısında söyleriz. ‘Doğuran çeker acıyı’ deriz. Biraz argo bir tabir oluyor ama ne demek istediğimiz anladınız. Sizde seçilerek gelen insanlar olduğunuz için. Bugüne kadar ki düşüncelerimizde pek bir değişiklik yok. Neden? Bizim gibi yaşayan ve aynı kaderi paylaşan insanlar olduğunuz için sizlerde bölgelerinizi düşündünüz, bizler de hem bölgelerinizi lokal olarak hem de global olarak bir yapı olarak herkesi mutlu etmek adına, herkesin belediye başkanı olmak adına, partimizin de gerek vizyon gerek misyon bakımından bir çok mücadelemiz oldu. Bunları da tabana yansıtmak adına mücadele ettik. Bunun olumlu sonuçlar aldığını düşünmüyorum. Bizim de hatalarımız, bizim de eksiklerimiz olabilir. Sizlerle birlikte gayret etmemiz bizi mutlu ediyor. 4 dönemdir olan muhtarlar kadar seçime girdik diye yorumlar oldu. Gerçekten inanın 4 yıllık süreçte bu 3. Genel seçimimiz, 2 Cumhurbaşkanlığı seçimimiz referandumlar, kahrolsun darbe girişimi, krizler hepsi hem sizlere hem bizlere nasip oldu. Burada birçok muhtarımız yaşça büyük biz onlardan hep dinleriz işte bugüne kadar neler gördüler diye. Ama bu 15 Temmuz darbesi her zaman tarihin en kötü darbelerinden biriydi. Bu darbe olmakla kalmadı insanlık dışı bir davranıştı. Memleketin topu tüfeği ve silahıyla insanlara edilen bir zulüm gibiydi adeta bir katliam gibiydi. Bu ülkede darbe yapanlar 8 10 kişi ile darbe yaptılar kimsenin burnu kanamadı ama bu insanlık suçuydu Allah kimseye bir daha yaşatmasın. Mehmet Akif Ersoy’un da söylediği gibi, “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’ Ülkenin bir zorlu süreçten geçtiğiniz biliyoruz. Ülkenin selameti iç,n bazı şeylere ihtiyacımız var. Buna ideolojik olarak, şu veya bu diye bakmamak lazım, gerçekten ülke için hayırlısı neyse hep birlikte karar vermek daha güzel olur. MHP’nin vizyon ve misyonuna baktığınız zaman Türk-İslam sentezine dayalı bir parti olduğu hepimiz biliyoruz. Son yıllarda MHP’nin tüzüğüne baktığımız zaman ülkenin sigortası olduğunu görüyoruz. Herkes partisine oy vermediğiniz zaman kime oy verirsiniz dediğimizde MHP diyorlar. Demek ki MHP bir milli partidir. Sokakta bize soruyorlar belediyemiz var çalışıyorsunuz ama neden milletvekili adayımız ilk sıralarda değil diye. Bu genel merkezimizin takdiridir. Burada isyan etmesi gereken bir isim varsa o da Milletvekili Adayımız Hüseyin Yıldız’dır ama bizde öyle değil. 1 ile 16 arasındaki tüm adaylarımız aynı gayreti gösteriyor. Biz inanç ve şevkle çalışıyoruz. Hem partimize hem de cumhurbaşkanımıza desteğinizi bekliyoruz."

YILDIZ 4 İSME İŞARET ETTİ

MHP Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız ise Alanya'dan 4 ismin Ankara'ya gidebileceğini söyledi ve "Alanyamızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu seçilecek bir noktadır. Yine Sena Nur Çelik hanımefendi seçilecek yerdedir. İbrahim Aydın Bey’de Alanyalı sayabileceğimiz bir yerdedir. Bende 4. Sıradayım arkadaşlar bende kendimi seçilebilecek bir yerde görüyorum. Bunun dışında CHP’ye dönüp baktığımızda göremiyoruz. Tabi ki vatandaş isterse 16 milletvekilini de tek partiden seçer buna bir engel yoktur ama görünen anlamda konuşuyorum. İYİ Parti denilen partide de Alanyalı bir kardeşimiz beşinci sıradadır. Demek ki seçilme noktasında, seçilebilirlik noktasında Ak Parti’nin 3 ve MHP’nin 4. Adayı vardır. Dolayısıyla biz Alanya’yı temsil edecek milletvekili sayısının dörde çıkarılması için destek talep ediyoruz. Bizimkisi talep etmektir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 13:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83