MHP'DEN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk son günlerde Alanya'da yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

MHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Hilmi Er'in şehir dışında olması sebebiyle toplantıya Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk başkanlık yaptı. Öztürk toplantısı sonrası son günlerde Alanya'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. 


'FAZLASIYLA ETKİLENDİK'


Öztürk açıklamalarına şehitlerimize rahmet ederek başladı: "Sözlerime özellikle son 45 günde Pkk terör örgütünce şehit edilen asker, polis ve sivil vatandaşlarımızı ve 17 Ağustos Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden 18.000 vatandaşımızı rahmetle anarak başlamak istiyorum. Hepsinin ruhu şad,mekanları cennet olsun.


Son günlerde artan terör eylemleri ve gelen şehit cenazeleri şehit yakınlarını yıktığı gibi, bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Alanya halkımız da bu acılardan fazlasıyla etkilenmiştir"


'24 SAAT GÖZ ALTINDA KALDILAR'


Olaylarla ilgili açıklamalarına devam eden Öztürk, "Kendiliğinden oluşan ve gece geç vakitlere kadar devam eden protestolar, bir avuç PKK sempatizanı tarafından taşlanarak protesto edilmek istenmiştir. Bir avuç bölücü terör örgütü taraftarının bu cesareti nereden aldığı merak konusu olmuştur. Alanyamız, biber gazı, toma ve boyalı suyla müşerref olmuştur.


Amacı sadece terör olaylarını protesto etmek ve şehitlerimize sahip çıkmak olan eylemin güvenlik güçlerince terörist eylemler gibi muamele görmesi kamu oyunu olduğu gibi bizleri de şaşırtmıştır.


Maaalesef gözaltına alınan vatandaşlarımız olmuş ve güvenlik ekiplerince terörle mücadele şubesinde götürülüp 24 saat gözaltında bırakılmışlardır" dedi.


'SÜKUNETE DAVET EDİYORUZ'


"Hergün şehit sayısı artmakta, terör olayları tırmanmakta, PKK alan genişletmekte ve mevzi kazanmaktadır. İnsanlarımız bu durumdan fazlasıyla etkilenmekte ve hergün sinirler biraz daha gerilmektedir. Tüm bu gerçeklere rağmen biz halkımızı sakin olmaya ve sükunete davet ediyoruz. Bu olayların müsekkibi AKP iktidarıdır. Sözde çözüm süreci denen ihmalliklerin neticesidir."


'DİKKATE BİLE ALMADILAR'


"AKP bu süreçte milletimizi kandırmış, hala da kandırmaya devam etmektedir. Asıl amacı seçim olmasına rağmen , kamuoyunu uyutmaya devam etmektedir. Koalisyon kurmama gayretleri ortadadır. Parti genel başkanlarıyla görüşme çabası sırf görüntüden ibarettir. Partilere hükümet kurma teklifi bile götürmemiştir. Sadece kameralar önünde ziyarette bulunmuştur Partimizin kabul edilebilir 4 hayati önerisini dikkate bile almamıştır. Çünkü amaç süreyi doldurup, erken seçime gitmektir. MHP ilkelerini koruyarak milletine hizmet etmeye devam edecektir"

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83