MHP'den örnek çalışma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı olarak Alanya'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla topladığı giyim malzemelerini Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

MHP'den örnek çalışma

 Malzemelerin Gönül Pınarı'na gönderildiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Belediye ekiplerimiz tarafından teslim alınan malzemeler ihtiyaç sahiplerine Ulaştırılmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Sünbül, Kerim Ünlü ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut teslim edilmiştir. MHP İlçe Teşkilatı olarak bu tip sosyal projelere sürekli destek olmaya çalışıyoruz ve Halkımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.  

banner111
DUYARLILIK ÇAĞRISI

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Alanya'mızda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız mevcut. Bizlerde MHP İlçe Teşkilatı olarak bu vatandaşlarımıza bir nebzede olsun destek olmak amacıyla hem İlçe Teşkilatımız hem de Kadın Kollarımızın öncülüğünde topladığımız malzemeleri Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönül Pınarı'na teslim ettik. Ben bizlere bu konuda destek veren gerek Yönetim kurulu üyelerine, gerek Kadın Kollarımızın gerekse de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu tip sosyal projelere sürekli destek vermeleri konusunda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 18:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83