MHP heyetinden Ankara çıkarması

MHP'nin Ankara'da gerçekleşen grup toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Teşkilatı'da katıldı.

MHP heyetinden Ankara çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Haftalık Olağan Grup Toplantısı bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de gerçekleştirildi. MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık ettiği toplantıya Alanya'dan da MHP'li heyet katıldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi Ankara'ya çıkarma yaparak gup toplantısındaki yerlerini aldılar. Devlet Bahçeli'nin konuşmasını dinleyen heyet daha sonra TBMM'de yemek yediler. 

BAHÇELİ'DEN ÇOCUK İSTİSMARI AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin  haftalık olağan grup toplantısında konuştu  'Çocuk istismarcıları için darağacı kurulsun' diyen "Bahçeli, CHP'ye de sert tepki gösterdi. 'Sübyancı şerefsizler iki cihanda hasmımızdır' diyen Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:

Kalem ve fikir sahipleri sosyal krizlere, ahlaki bunalımlara manevi dokunuşları ile cevap üretmek durumundadır.  Diken battığı yerden, battığı zaman çıkarılmalıdır. Bekanın çöküşü yalnızca güvenlik duvarlarının yıkılması ile gerçekleşmez. Ahlak sönerse beka silinir gider. Milli ruh demek milli ahlak demektir. Bunun tersi de doğrudur. Milli bekanın geleceği, milli ahlakın varlığı ile temellenmiştir. Özellikle Adana ve Antalya'da vuku bulan çocuk istismarları duygu sahibi her vatan evladını infiale sürüklemiştir. En rezil, en çarpık suçlar kadınlara, bebeklere, çocuklara karşı işlenmiş ve işlenmektedir. Milletimizin tamamı beddua ile tepki göstermişlerdir. Nasıl ifade edeceğiz? Bir sapığın günahı mı diyelim, bir pedofili vakası mı görelim? Allah için durup sorgulayınız. Tertebiz sabinin gözüne bu şartlar altında nasıl bakacağız, onlara  ne anlatacağız? Çocuklarına kastedilmiş bir medeniyetin umutları kırgın, hayalleri kırıktır. Cinsel obje görülen, evlilik yaşı ile ilgili toto oynar gibi görüşler paylaşılan milleitn hüznü dağlar kadardır. Telafisi aciliyet arzeden bir ahlak görevidir. Bu da bir beka sorunudur. Üstesinden gelinmesi mecburiyettir. Sorumluluklarımız sadece siyasetle kısıtlı görülmemelidir. Durduramıyorsak mutlaka yapılması gereken bir şey eksiktir. Nesillerimizi heba edemeyiz. Gelecekten tasarruf yapamayız. Alçaklara, namussuzlara çocuklarımızı asla teslim edecemeyiz. Çocuğa sahip çıkamazsak medeniyetimiz ile övünmeye hakkımız kalmayacaktır. İnsanlığı çoğaltmaktan başka seçeneğimiz yol kalmamıştır. İman, imansızlıktan, ahlak, ahlaksızlıktan korkmayacaktır. Kadına el kalktığı müddetçe, çocuklarla ilgili cinsel istismar suçları duyulduğu sürece demokrasiden bahis açmak imkansızdır.

MHP'li heyet Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekilimiz Mehmet Günal, Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul ve İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemek yediler.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83