MHP seçim çalışmalarına hız verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarına hız verdi. Partililer bugün Belediye Başkanı Yücel, Alanya Nüfus Müdürü Hasan Başaran ve Prestij Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ettiler.

MHP seçim çalışmalarına hız verdi
MHP Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Yıldız, Ömer Özberk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i, Alanya Nüfus Müdürü Hasan Başaran ve Prestij Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ettiler. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan partililer ziyaretlerde yapacakları çalışmalar ve ülkenin içinde bulunduğu durumu vatandaşlara anlattılar. Yapılacak olan yerel seçimler hakkında vatandaşlara bilgi veren partililer, ülkenin hiç bir zaman bu kadar zor durumda bulunmadığını, bu yüzden birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini, ülkenin MHP'ye acilen ihtiyacının olduğunu vurgulayarak, gittikleri yerlerden Cumhur İttifakı'na destek istediler. 
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Türkdoğan, "Bugün  MHP Antalya Milletvekili Adaylarımız Hüseyin Yıldız , Ömer Özberk ve yönetim kurulu üyelerimizle Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel beyi, Alanya Nüfus Müdürümüz Hasan Başaran'ı ve Prestij Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret edip Cumhur İttifakı'nı anlatırken belediye ve nüfus çalışanlarına da kolaylıklar diledik. Yoğun ilgi ve teveccühle karşılaştığımız vatandaşlarımıza gündüz sahada, akşamları ise Hacet Mahallesi, Hancı Pastanesi karşısındaki seçmen iletişim ofisimizde Cumhur İttifakı'nı anlatmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da Millet Aklı İle Cumhur İttifak'ını zafere taşıyacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83