MHP seçim ofisi hizmete başladı

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi Alanya'da ilk seçim ofisini tutan Milliyetçi Hareket Partisi dün seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

MHP seçim ofisi hizmete başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi için 25 Metrelik Yol Üzeri, Hacet Hancı Pastanesi karşısında seçim ofisi açtı. Caddeye dev Türk Bayrağı ve 3 Hilalli bayrak asan MHP'liler  haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını da seçim ofisinde gerçekleştirdi. Toplantıya MHP Antalya Milletvekili adayları Hüseyin Yıldız ve Ömer Özbek de katıldı. Toplantıda 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulundular.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Türkdoğan "Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantımızı milletvekili adaylarımız  Hüseyin Yıldız ve Ömer Özbek'in katılımlarıyla seçmen iletişim merkezimizde gerçekleştirdik. 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulunduk. Aldığımız kararlar Milletimize, Partimize ve Alanya'mıza hayırlara vesile olsun." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 17:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83