MHP'DE ADAYLIK MÜRACAATLARI BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ,1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimler için aday adayları müracaatlarının resmen başladığını açıkladı.

MHP'DE ADAYLIK MÜRACAATLARI BAŞLADI
Önceki gün MHP Lideri Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan MYK seçimlerde aday adayı olacaklara ilişkin genelgenin ardından açıklama yapan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya bu gün itibarı ile resmen başlayan sürecin 6 Eylül tarihinde sona ereceğini belirterek aday adaylarına çağrıda bulundu. Aday adayı olacak kişilerden herhangi bir başvuru ücreti alınmayacağını ifade eden Başkan Kaya " Bu gün resmen başlayan aday adaylığı süremiz 6 Eylül tarihinde sona erecek. Aday adayı olmak isteyen bütün arkadaşlarımızın belirtilen tarihlerde Genel Merkezimize müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaatlar değerlendirildikten sonra adaylarımız Genel Merkez yoklaması ile belirlenecek " şeklinde konuştu.


SEFERBERLİK İLANI


Ülkenin içinde bulundu zor günlerde her Türk vatandaşına görev düştüğünü, gerek vekillik olarak gerekse bir nefer olarak kendisini bu ülkenin bir tuğlası gibi gören herkesin elini değil gövdesini taşın altına koyması gerektiğini söylen MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya " İnşallah elini taşın altına koyan her bir vatandaşımızla gereken çalışmayı yaparak 1 Kasım seçimlerinden Türk Milleti'nin geleceğini kurtaracak sonuçları alacağız" dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 13:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83