MHP’DEN “İKTİDAR” SÖZÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılarak hep bir ağızdan “İktidar” sözü verdi.

MHP’DEN “İKTİDAR” SÖZÜ
1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimler için yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdüren MHP Antalya İl Başkanlığı Milletvekili aday adaylarıyla bir araya geldi. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve il başkanlık divanı üyelerinin katıldığı toplantı MHP Antalya İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan milletvekili aday adayları ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunlar yumağını çok iyi bildiklerini ifade ederek “Artık sen ben değil biz olarak çalışmamız gereken bir dönemde olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bu amaçla 18 Eylül tarihinde açıklanacak olan listenin kimlerden oluştuğunun çok fazla bir önemi olmadığını önemli olanın partimizin iktidar olması olduğu bilinciyle gece gündüz demeden partimizi iktidara getirmek için çalışmaya söz veriyoruz.” dediler.

BU KADROLAR PARTİMİZİ İKTİDAR YAPACAKTI

Milletvekili aday adaylarının göstermiş olduğu duyarlılığın ülkücü duruş olduğunu belirten MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya “Gerçekten de ülkemiz var olma mücadelesinin son dönemecindedir. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimler geleceğimizi belirleyecek, oylayacak. Milletvekili adaylığı için başvuran arkadaşlarımızın her birinin çok değerli olduğunu her birisinin milletvekili olabilecek kapasitede olduğunu biliyoruz. Ancak kanunlar gereği 14 kişilik bir liste belirlenmesi gerekiyor. Vatan ve millet sevdasıyla yanıp tutuşan ülkemizin içerisinde bulunduğu ihanet sürecinde kimlerin listede olduğu değil, önemli olan ülkemiz ve milletimiz düşüncesindeki her bir arkadaşımızla Antalya’da çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan insanüstü bir gayretle çalışarak partimizi iktidar yapmaya kararlıyız. Bu amaçla milletimizden beklentimiz kendisi gibi düşünen kendisi gibi yaşayan ülkücü kadroların iktidar olması için destek vermesidir.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83