MHP’li kadınlardan çocuk istismarlarına karşı imza kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı, son günlerde artan çocuk istismarlarından dolayı "Tecavüzcüler, hainler ve teröristler, vatandaşlıktan çıkarılsın" imza kampanyası başlattı.

MHP’li kadınlardan çocuk istismarlarına karşı imza kampanyası
MHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı, son günlerde artan çocuk istismarlarına kayıtsız kalmadı. Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp Caddesi Kapalı Yol üzerinde kadın kolları, "Tecavüzcüler, hainler ve teröristler, vatandaşlıktan çıkarılsın" imza kampanyası düzenledi.

Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer, toplumu rahatsız eden, insan vicdanının kabul etmediği "Çocuk istismarı" gibi olayların son yıllarda arttığını belirtti. Artan durumun önüne geçilmesi ve 'dur' denilmesi gerektiğini MHP olarak yıllardır ifade ettiklerini dile getiren Dinçer, "Bu olayları gerçekleştirilenlerin hastalık ya da psikolojik bir sorunmuş gibi yumuşatılmasını da kabul etmiyoruz. Müslüman Türk milletinin yaşadığı bu topraklarda bu tarz canilerin nefes almasını istemiyoruz. Tecavüzcülerin, hainlerin ve teröristlerin vatandaşlıktan çıkartılarak sınır dışı edilmeleri için bu imza kampanyası başlattık" dedi.

“İmza kampanyasını yaymayı düşünüyoruz”

İmza kampanyasını ilçe teşkilatlarına da yayarak genişletmeyi ve sürdürmeyi planladıklarını ifade eden Dinçer, toplanan imzaların meclise sunulacağını söyledi. Dinçer, "Maalesef medyaya yansıyandan çok daha fazla istismarlar olduğunu düşünüyoruz. Bu oranlar çok yükselmiş durumda. Çocuklarımız en çok güvenli yaşamayı hak eden masumlar artık güvende değil. Bununla ilgili farkındalık yaratalım diye eylemler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
İmza kampanyasına yoldan geçen çok sayıda kadın, erkek, genç, yaşlı bütün vatandaşlar destek verdi. "Asılmalarını talep ediyoruz", "Tecavüzcüye, teröriste idam" şeklinde dövizler taşıyan partililerin düzenlediği kampanya bu akşam sona erecek. MHP Kadın Kolları gerekli izinleri aldıktan sonra kampanyayı kaldığı yerden sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83