'MİLLETİMİZ, DARBEYE DARBE YAPTI'

Antalya’nın Elmalı İlçesi’nde demokrasi nöbetine katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, darbeye darbe yapan dünyada başka bir millet olmadığını söyledi.

'MİLLETİMİZ, DARBEYE DARBE YAPTI'

 Türkiye’nin bütün şehirlerinde olduğu gibi Antalya merkez ve ilçelerinde demokrasi nöbetleri devam ediyor. Elmalı Cumhuriyet Meydanı’nda mehteran ekibinin marşları ile başlayan demokrasi nöbetine katılan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, vatanı için demokrasi için nöbet tutan vatandaşların çok kutsal bir görev yaptığını söyledi.

banner111
Cuntacılara direndik

15 Temmuz akşamı kısa bir sürede onbinlerce kişi ile Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda toplandıklarını belirten Köse, “Parti binamızdan Cumhuriyet Meydanı’na yürürken, Emniyet Müdürlüğümüzün önünden geçerken polisimiz bizleri alkışladı. Orduevi’nin önünden geçerken askerimiz bizi alkışladı. Askeriyle, polisiyle, vatandaşıyla, cuntacılara karşı direnen bir millet vardı” dedi.

Bizim imanımız var

Darbeye karşı demokrasi nöbetlerinin devam ettiğini ve tehlike geçene kadar nöbet tutmaya devam edeceklerini belirten Köse, “Bu darbecilerin silahları varsa, tankları, topları, uçakları varsa bizim de imanımız, vatan sevgimiz var. Onların arkasında Pensilvanya varsa, bizim de yeri göğü yaratan Allahımız var. Allah bizleri vatansız bırakmasın. Göklerden bayrağımızı indirmesin. Camilerden ezanımızı dindirmesin. Bizleri lidersiz Recep Tayyip Erdoğansız bırakmasın” diye konuştu.

Darbeye darbe yaptınız

Köse şöyle devam etti:
“geçen hafta Korkuteli’nde 20 yaşındaki Yasin’i toprağa verdik. Yine genç yaşında polis Muhammet’imizi toprağa verdik. Bu genç çocuklarımızın suçu neydi. Onlar, bu milletin üzerine ateş ettikleri zaman sindirebileceklerini sandılar. Halbuki o tankın önünde göğsünü siper eden ninelerimiz, dedelerimiz vardı. O tankların altına yatan yiğit vatandaşlarımız vardı. Vatandaş darbecilerin topuna, mermisine karşı göğsünü siper etti. Halkımız o akşam, darbeye darbe yaptı. Darbeye darbe yapan dünyada başka bir millet daha varmıdır acaba” şeklinde konuştu.

Yollara barikatlar kuruldu

Darbe girişiminden bir gün sonra karayolu ile Ankara’ya gittiklerini ifade eden Köse, Ankara’ya 9 saatte ulaşabildiklerini söyledi. Yolculuğun bu kadar uzun sürmesini açıklayan Köse, “Bu milletin yiğit evlatları, Ankara’ya darbecilere destek gitmesin diye yollara barikatlar kurmuşlar. Askeri araçların lastiklerini yarmışlar. Gözlerimiz doldu o manzara karşısında” diye konuştu.

Bunlar bir proje

Köse, şöyle devam etti:
“Bu ihanet çetesi uzun yıllardan beri planlanan, memleket düşmanlarının vakti geldiğinde hayata geçirmek üzere kurdukları bir proje. Bunlar devletin her kurumuna 1980’lerden itibaren her iktidar döneminde sızmışlar. Bunların arkasında bu memleketin birliğini, dirliğini istemeyen bu milletin tarihteki günlerine dönmesinden, aleme nizam vermesinden korkan şer güçler var. Bu şerefsiz FETÖ’cü ihanet şebekesi milli iradeye darbe vurmak için her yolu denedi. Bir darbeleri eksikti, onu da gördük. Her şerde bir hayır vardır. Herkesin maskesi indi, gerçek yüzleri göründü. Allah kötülere fırsat vermesin. Millet bizim yanımızda. Bunların kökünü kazımakta kararlıyız. İnanıyorum ki en kısa zamanda, bu darbecilerden, bu hainlerden kurtulacağız.”

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83