'O İNSANLARI GÖZLERİMİZDE BÜYÜTÜYORUZ'

Saadet Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, son günlerde siyaset camiasında yaşanan üzücü olaylara dikkat çekerek, 'bu yaşananların sonu diriliş mi, yok oluş mu olacak' dedi.

'O İNSANLARI GÖZLERİMİZDE BÜYÜTÜYORUZ'
 Haber: Buse ÇALIK

SP'li Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, siyasi camida son dönemde yaşananların şaşırttığını söyleyerek, 'Ne garip, ne ilginç durumlar yaşıyoruz, gözlerimizde büyüttüğümüz kocaman adamların ve büyük şahsiyetlerin içine düştüğü içler acısı durum üzüntümüzü artırıyor, İslam adına içimizi karartıyor.' dedi.

Sarıca sözlerine şöyle devam etti:

'Görünüşte her şey kulağa hoş geliyor. Ancak duygular istismar ediliyor, birileri milleti uyutmak, narkozlamak adına yeni bir yol bulmuş. Kolay yoldan milletin gazı alınıyor.Toplumumuzda meşhur olduğu üzere, içinde iman ateşi bulunan saf insanları dev salonlarda toplayıp, tekbir getirip slogan atıp dağılıyorlar. Bu da kendilerini tatmin etmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Ümmet kimlerin eline düşmüş, vay halimize!

'İNSANLARI RUHSUZLAŞTIRIYORLAR'

Aslında bu salonlarda toplanan binler, dirilişin değil, olsa olsa toplu yok oluşun fotoğrafıdır. Bunların her ortaya çıkışında ümmetin sinir uçları alınıyor ve “görevimizi yaptık, işimiz bitti” diyerek insanlar dünyada ve ülkede yaşananlara karşı etkisiz, ruhsuz, duyarsız ve ilgisiz hale getiriliyor.

'DÜNYADA DÖNEN DOLAPLARI ANLAMALARINI BEKLEMİYORUZ'

Bunların “dünyada dönen dolapları” anlamalarını beklemiyoruz. Ancak bu kadar da gözleri kapalı, teslim olmuş, gerçeklerden uzak ve hayal âleminde gezinen hallerini görünce de şaşmamak elde değil. Bu da herhalde yeni tip avutma yolu olsa gerek. Parayla doyana para, lafla doyana laf, ihale isteyene ihale, makam isteyene makam, derneğine yer isteyene yer verdikleri gibi konuşarak tatmin olmak isteyenlere de buyurun konuşun böyle tatmin olun fırsatı veriliyor! Oh ne ala, konuştuk millet alkışladı, ümmet kurtuldu. Slogan attık, kafirler ürktü!

'YAPILAN İŞ, İNSANLARIN DUYGULARINI İSTİSMAR ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL'

Yapılan işin, insanların duygusunu istismar etmekten ve insanların zihinlerini tahriş etmekten başka bir işe yaramadığını görmek lazım.

'SANAL KAHRAMANLARI SOSYAL MEDYADA 1 FAZLA TIK SEVİNDİRİYOR'

Beyefendiler, kopyalanıp yapıştırılan, sosyal medyada dolaşan, sanal kahramanların âleminde paylaşılan sloganik bir cümle söyledi ne âlâ! Fotoğraflı mesajı da tıklandı ya artık ne gam ne keder. Her şey tamam oldu, her şey felaha erdi. Ömürde bir gün falancaların şehre geldiğini duyan halkın ilgisini görünce, dizilerde oyuncuların takviye edildiği gibi, bunlara da ekip takviye ediliyor. Acaba yönetmen mi karar veriyor?

'YAŞANANLARA İTİRAZ ETMEYE KORKUYOR MUSUNUZ?'

Eyvallah, büyüksünüz de neden şu yaşanan vakaları bir kelimeyle de olsa eleştirip ikaz etme, uyarma ihtiyacı duymuyorsunuz? Hak olduğunuz ancak “en büyük cihad olan, zalim sultana karşı hakkı söylediğinizde” ortaya çıkar. Korkuyor musunuz? Yoksa birilerinin menfaati mi zedelenecek?'






Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83