O yol yatırım programında

Daha önce müjdesi verilen Burdur Kızılkaya sapağından başlayarak Korkuteli – Elmalı ‘ya buradan da Finike’ye kadar devam edecek toplam 154 km’lik bölünmüş yolun 2017 yılı yatırım programına alınması kararı resmi gazetede yayımlandı. Böylece Antalya'da yıllardır sorun haline gelen bu yol da çözüme kavuşmuş oldu.

O yol yatırım programında

 Toplam maliyeti 456.672 Milyon değerinde olan yolun karakteristik özelliği bitümlü sıcak karışım -bölünmüş yol şeklinde olacak. Yapımına 2017'de başlanacak ve 2020 yılında tamamen bitirilmiş olacak. Kızılkaya'dan Finike’ye kadar koridor oluşturacak modern bölünmüş yol çevre illerin Antalya ile ulaşımı hızlı ve güvenli hale gelecek.

banner111
Antalya’nın ulaşımda olduğu gibi tüm yatırımlarını yakından takip eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Turizm başkentine yakışır yatırımların devam ettiğini aktararak şunları söyledi: “Hükümetimiz marka şehir Antalya’mıza yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bizler de hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmekten dolayı son derece mutluyuz. Antalya’mızın batısını Ege bölgemize bağlayacak 154 km yeni yolumuz yatırım programına alındı. Şehrimizin dört bir yanı modern bölünmüş yollarla örülmeye devam ediyor. Turizm başkentine ulaşım her geçen gün daha kolay ve rahat hale geliyor. Yeni yollarımız hemşerilerimize hayırlı olsun ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83