'Partiye küfredeni delege yapmam'

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 'Hergün Liderimiz Bahçeli'ye, şahsıma ve partimize küfür edenleri delege yazmam. Delege listemizin tüm sorunluluğu bendedir" dedi.

'Partiye küfredeni delege yapmam'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yönetim Kurulu toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan delege listesinin hazırlanışı ve MHP'li bir delegenin sosyal medya da konuşulan gizli çekimi ile ilgili önemli mesajlar verdi.

banner111
'KAPIMIZA GELENİ ÜYE YAPTIK'

MHP Genel Merkezi’nin 2000 yılında bir karar almış ve parti üyeliklerinin hepsini düşürmüş partiye tekrardan üye kayıtlarının yapılmasını istemişti. 2000 yılında ki bu karardan 2016 Ağustos ayına kadar MHP Alanya İlçe Teşkilatı’na bin 600 kadar üye yapıldığını söyleyen Türkdoğan, "Bizler göreve geldiğimiz günden kongre sürecine kadar olan 6 ay içerisinde 600 üye yaptık. Bu partinin kapısına gelen herkesi ayrım yapmadan üye yaptık. Kadın Kolları Başkanımız Sevim Hanımın üye kayıt formları çekmece de duruyormuş, kendisini üye zannediyormuş ancak yapılmamış. Biz geldik her geleni üye yaptık" dedi.

'SORUMLULUK BENDE'

Son günlerde tartışılan konulardan birisi de MHP'nin kongre için hazırlamış olduğu delege listesiydi. Özellikle MHP Eski İlçe Başkanları Cafer Uyar ve Hilmi Er delege listesinin hazırlanışına isyan etmişlerdi. Bu konuyla ilgili konuşan Türkdoğan, "Üyelerimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin politikalarına ters düşmeyen, liderimize ve partimize hakaret etmeyen, devletin ve ülkenin bekası için MHP’nin politikalarını şiar edinen kişileri delege olarak belirledik. Sabah akşam şahsıma, genel başkanımıza, partime küfür eden hiçbir arkadaşımı delege yapmadım. Bütün sorumluluk benimdir" şeklinde konuşarak tartışmalara son noktayı koydu.

'ALDIĞIMIZ OYU BİR EKSİK SAYARIZ' 

MHP Alanya İlçe delegelerinden bir vatandaşın gizli çekilmiş videosu Alanya'da sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Video da konuşan delege kendisinin AK Parti'li olduğunu MHP parti binasının yerini bile bilmediğini söylüyordu. Bu konuyla ilgili basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Türkdoğan, "Bu arkadaşın beyanları, tıpkı Terör Örgütü FETÖ gibi gizli bir kamera ile çekilmiş. O arkadaşı buluruz getiririz ve kendi beyanını alırız. O arkadaşımızın da zaten savcılığa suç duyurusu var. Çünkü kişilik haklarına tecavüz var. Gizli bir çekim yapılmış ve ifşa edilmiş. Bunun 6 aydan 2 yıla kadar cezası var. O arkadaşımızın bir diğer arkadaşı ile şakalaşırken görüntüleri çekilmesi ve bunun bu kadar gündeme getirilmesi bana göre abestir. Biz MHP’nin 401 delegesinden 367 oyunu aldık. O arkadaşın oyunu eksik sayarız 366 oyla yolumuza devam ederiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 13:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83