'PKK'DAN FARKINIZ YOK'

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, yaptığı basın açıklamasında öldürülen PKK'lı hainler için "Gerilla" diyen CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara'yı sert bir şekilde uyardı. Başkan Kaya "Türk Milletinin tabiri ile hainlerin dirisi kalleş, ölüsü leştir. Hainlerin ölüsüne sahip çıkmak size mi kaldı?“ dedi.

'PKK'DAN FARKINIZ YOK'
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya İçişleri Bakanlığına verdiği soru önergesiyle ilgili olarak Basın Kuruluşlarına gönderdiği haber bülteninde öldürülen PKK'lı hainler için "Gerilla" tabirini kullanan CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara'yı sert bir dille eleştirdi. Başkan Kaya, CHP'li vekilin yaptığı benzetmenin tam bir skandal niteliği taşıdığını ifade ederek "Antalya'nın oyları ile Atatürk'ün kurduğu yüce meclise gideceksiniz, o meclis dahil olmak üzere bu ülkenin milli ve manevi değerleri ile  toprak bütünlüğüne göz diken, sivil, genç, yaşlı, çocuk, polis, asker, öğretmen demeden insanlarımızın canına kast eden hainleri PKK'nın kullandığı tabirle gerilla diye anacaksınız. Sayın Kara; bilmelisiniz ki Türk Milletinin tabiri ile bu hainlerin dirisi kalleş, ölüsü ise leştir. PKK'lı hainlerin ölülerine sahip çıkmak size mi kaldı? Türk Milletinin bir vekili olarak size düşen PKK'lı hainlerin leşlerine sahip çıkmak yerine bu ülke için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin  geride kalan acılı yakınlarına sahip çıkmaktır. Sizi ülkemize kast eden hainlerin değil, temsil ettiğiniz Türk Milletinin dilini kullanmaya davet ediyorum" dedi.

CHP'nin şimdiye kadar yaptığı söylemlerde HDP ve PKK ile aynı dili kullanmak adına olağanüstü bir gayret sarfettiğini ve bunun takdirini de CHP'ye oy veren duyarlı vatandaşlara bıraktıklarını ifa eden MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya "Birisi çıkar PKK'lı hainlere gerilla der, bir diğeri çıkar Cizre'de kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimiz hakkında ileri geri konuşur, bir diğeri çıkar PKK'nın uzantısı bir partiyi meclise taşımak için oy kullandığını söyler, bir diğeri çıkar hainlerin hendek ve barikatlarla kapattığı Cizre'de uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle PKK'nın siyasi partisinin girememesinin hesabını sormaya kalkar; sonra da kalkıp biz Atatürk'ün partisiyiz diye meydan meydan gezer. İnanın  Atatürk yaşasaydı sizin hepinizin gereğini yapardı. Yazık gerçekten çok yazık. Ancak unutulmasın ki; Atatürk ilke ve inkılaplarıyla yoğrulmuş yüreği vatan ve millet sevdasıyla dolu kadrolar iş başına geldiği zaman bu yapılanların hesabını size soracaktır. Herkes yaptığının bedelini mutlaka ödeyecektir. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi hainler hesap verirken PKK ile mücadeleye katılan tüm emniyet mensuplarımıza da iktidarımız döneminde madalya takılacaktır. Bu ülkenin bekası için canlarını verecek kadar cesurca mücadele eden o isimsiz kahramanlarımız mutlaka ödüllendirilecektir" şeklinde konuştu.

  

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83