Saadet Partisi'nde bayrak değişimi

Saadet Partisi Alanya Gençlik Kolları’nda da nöbet değişimi yaşandı. Besim Erdoğan'dan boşalan başkanlık görevine Hayri Demirel getirildi.

Saadet Partisi'nde bayrak değişimi
Saadet Partisi Yönetim Kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda Gençlik Kolları Başkanlığı’nda değişim kararı aldı. Yaklaşık 3 yıldır gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Besim Erdoğan görevini Hayri Demirel'e devretti.

Hayra motor, şerre fren düsturu ile çıktığımız bu yolda vazifelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz diyen Demirel, "Genç İnancı ve ideali uğruna fedakarlık yapabilendir anlayışı ile imanlı, ihlaslı ve vefakar bir gençlik yetiştirmek için kolları sıvadık ve Saadet Partisi Alanya Gençlik Kolları Başkanı seçildik. Sefer bizim zafer Allahın'dır." dedi.

Demirel, sosyal projeler ve Anadolu Gençlik Derneği'nin faaliyetlerinde de etkin görevler almasıyla parti içerinde sevilen bir isim. 

İKİ KUZEN AYNI GÜN BAŞKAN SEÇİLDİ

Hayri Demirel sosyal medya hesabından kuzenininde ilçe gençlik koları başkanı olmasına ilişkin, "Kaderin cilvesi aynı gün şahsım Saadet Partisi Alanya Gençlik Kolları Başkanı olurken, kuzenim Çağdaş Erdem ise CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Kendisine başarılar diliyorum. Alanya da siyaset bir başka olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 18:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83