Şahin, CHP adaylığı için ne dedi?

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, CHP'nin Alanya Belediye Başkan adaylığı konusunda yazılı bir açıklama yaptı

Şahin, CHP adaylığı için ne dedi?

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı'nın adaylık teklifi ettiği ve teklife sıcak baktığı yolundaki tartışmalara açıklık getirdi.
Şahin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Değerli Basın Mensupları;
Malumunuz olduğu üzere son günlerde yaklaşan yerel seçimler öncesinde gerek yazılı ve görsel gerekse sosyal medyada ismim Cumhuriyet Halk Partisi adaylığı için geçmektedir.
Bu konuda çok sayıda yorum yapılması nedeniyle siyaset üstü bir makamda oturan şahsımın kamuoyunu daha fazla meşgul etmesinin önüne geçmek için bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm.
Öncelikle söylemek isterim ki geçmişten bu güne yaptığım tüm açıklamalarda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olmaktan büyük onur duyduğumu ifade ettim. Siyaset üstü bu makamda bugüne kadar milli ve manevi değerlerimize önem veren tüm partilere de eşit mesafede olmaya gayret gösterdim. 
Görev sürem içerisinde hiçbir parti ayırımı gözetmeksizin hizmet alabilmek adına resmi kurumlarla başarılı ilişkiler kurup doğup büyüdüğüm Alanya’ma hizmet etmeyi kendime ilke edindim. Hizmet için işbirliği yaptığım hiçbir kişi ve kurumun partisine bakmadan çalıştım.
Söz verdiğimiz tüm hizmetleri ilk dönemde tamamlamakla birlikte yeni projeler başlatıp bunların takibini yapmak adına bir kez daha Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına adaylığımı koydum ve saygıdeğer üyelerimizin çok büyük takdirleri ile bir dönem daha bu şerefli göreve seçildim.

Niyetim bu dönemi de başarıyla tamamlamak ve devam eden projeleri çalışma arkadaşlarım ile Alanya’mıza kazandırmaktır. Ben bu görevi bir başka makama sıçramak için kabul etmediğimi her fırsatta dile getirdim. 
Ancak gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalar neticesinde ülkemizin güzide bir partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin teveccühü ile karşılaştım. Bundan da büyük onur duydum. Bu teveccüh nedeniyle öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Sefa Çorbacı ve parti mensuplarına şükranlarımı ve saygılarımı sunmak isterim. 
Hizmet üretmek için yola çıkan kişilere zaman zaman siyasi partilerin ilgi duymasını son derece normal ve yaşamın bir parçası olarak gördüğümü ifade etmeliyim. Ben ve Alanya’mıza hizmet eden herkesin bu tür teveccühlerle karşılaşmasının da manevi olarak çok güzel bir duygu olduğunu söylemem gerektiğine inanıyorum.
Ancak;
Haziran 2013’den bu yana üzerine basa basa ifade ettiğim üzere Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nı asla siyasi bir hedef için yol haritamız içine almadık. Bizim tek hedefimiz geçmiş yıllardan devir aldığımız hizmet bayrağını daha yukarılara taşımakti ki bunu başardığımız da bu tür gelişmelerden çok iyi anlayabiliyoruz.


Özetle;
Bir kez daha siz saygıdeğer basın mensuplarının aracılığı ile kamuoyuna açıklamak isterim ki, ne geçmişte ne de şu anda hiçbir siyasi beklenti içinde olmadım. Yaklaşan yerel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere hiçbir partiden Alanya Belediye Başkanı adayı olmak gibi bir düşüncem hiç olmadı. Bu dönem için de böyle bir düşüncem olmadığını kesin olarak söylemek isterim. 

Bu düşüncelerden hareketle, beni bu onurlu göreve layık gören Alanya Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı’na, yine bu birkaç günlük dönemde her partiden beni arayarak destek verdiklerini söyleyen dostlarıma ve Alanya halkına en derin saygı ve sevgilerimi sunarım."

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83