Şahin: Proje üreteceğiz, bakanımıza götüreceğiz

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası yeni kabine ile ilgili değerlendirmelerde bulundu:

Şahin: Proje üreteceğiz, bakanımıza götüreceğiz
Yine olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik arkadaşlarımıza. Toplantımızın Alanyamıza ve ticaret erbablarına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Arkadaşlarımızla yine birlik beraberlik çerçevesinde ilk gün ki heyecanla devam ediyoruz. Her şey yolunda Allah’ın izniyle. Önümüzdeki yıl daha nasıl turist getirebiliriz, turist profilini nasıl yükseltebiliriz, projelerimiz var bu projeler üzerinde arkadaşlarımızla devamlı istişare halindeyiz. Yeni neler yapabiliriz? Her gelen yeni gün yeni ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Bunlarla ilgili çalışmalarımız oluyor. Her şey inşallah daha güzel olacak Alanyamız için. 

'BUNU HAK ETMİŞTİ'

Evet öncelikle çok mutlu olduğumuz ifade etmek istiyorum. Sayın Bakanımız bunu hak etmişti biliyorsunuz. Gerek Avrupa Birliği Parlementer Konseyi Başkanlığı döneminde onursal başkanlığını da aldı biliyorsunuz. İlk defa Avrupa Konseyi’ne bırakın bir Müslümanı bir Türk’ü Avusturya’nın doğusuna ilk defa taşıdık. Başarılı bir dönem geçirmesinden dolayı onursal başkanlığa da layık görüldü kendisi. Bunun dışında AB Bakanlığı döneminde de Sayın bakanımız ciddi çalışmalar yaptı. Dışişleri Bakanlığı döneminde de bunu perçinledi. 

'GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUK'

Biz gerçekten çok mutluyuz ama olağan üstü bir şey değildi. Alanya olarak ve ticaret erbabları olarak beklediğimiz bir şeydi. Ben öncelikle bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz bakanımıza bu görevi layık gördüğü için. Gerçekten çok mutlu olduk. İnanın şehirdeki yöneticiler olarak bir bankımız olmasını hele hele güçlü bir bakanımızın olmasını biz çalıştığımız projeler üzerinde ne kadar kolaylaştığını her alanda hissediyoruz. İnanın Alanya’da da hissediyoruz, Antalya’da da hissediyoruz, Ankara’da da olağan üstü hissediyoruz.

TURİZM BAKANINDAN HERKES MEMNUN

Tabi bunun yanında da bir turizmci abimizin, bizim de yakinen tanıdığımız Mehmet Ersoy abimizin turizm bakanı olması bizi ayrıca mutlu etti. Bakıyorum bugün görüştüğüm ve dün akşam görüştüğüm sohbet ettiğim turizmcilerde oldukça mutluydu.Bana göre bu kabine daha çok ticaret amaçlı. Bakıyoruz mili eğitim bakanına ve diğer bakanlara öyle görünüyor. İnşallah hayırlara vesile olur. Bizim gerçekten bu dönem beklentimiz gerek Sayın Cumhurbaşkanımızdan gerek bakanlarımızdan başta tabiî ki Alanyamızın takım kaptanı, Antalyamızın takım kaptanı Çavuşoğlu’ndan beklentimiz çok yüksek. O da buna zaten fazlasıyla cevap veriyor. 

'ALTSO ALANYA'NIN LOKOMİTİFİ OLMAYA DEVAM EDECEK'

Bizler burada gerek yere yönetimler gerek sivil toplum örgütleri kurumlarda dahil olmak üzere, bol bol proje üreteceğiz, proje götüreceğiz. Bir proje götüreceğiz bakanımız bize destek olacak. Burada birlik ve beraberlik çerçevesinde siyasi partiler toplanıp burada birlikte çalışmalar yapmamız lazım. Arkadaşlarımız da gayet iyi niyetli bugün basında da okudum tüm partiler bakanımızın yeniden Dışişleri Bakanı olması nedeniyle mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Alanyamızın da güzelliği bu. Biz biliyorsunuz her platformda, her toplantıda amacımız ve misyonumuzun koordinasyon, uzlaşı ve birlik beraberlik çerçevesinde Alanyamıza hizmet etmek olduğunu vurguluyoruz. Söylüyoruz ve bunu da uyguluyoruz arkadaşlar. İnşallah yerel yönetimlerle, sivil toplum örgütleri ve devlet kurumları ile biz koordineli çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz ve projeler üretmeye devam edeceğiz. ALTSO dün nasıl Alanya’nın lokomotifi ise bugün de öyle olmaya devam edecek. 

Ben tekrar sayın Bakanımızın, ülkemize, Alanyamıza ailesine ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz. Allah utandırmasın."

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83