SALDIRI ABD'NİN HAİNCE CEVABI

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı sözcüsü Mehmet Demiryürek “Türkiye'nin Rusya ile teröre karşı işbirliği atağına Amerika, Dış Hatlar'da bomba patlatarak cevap verdi" dedi.

SALDIRI ABD'NİN HAİNCE CEVABI

 Vatan Partisi’nden, Atatürk Havalimanında gerçekleşen terör saldırısının ardından açıklama geldi. Parti binasında olağanüstü toplanan partililer toplantı sonrası bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Parti sözcüsü Mehmet Demiryürek “Vatan Savaşı'ndayız. Amerika yeniliyor. Türkiye'nin Rusya ile teröre karşı işbirliği atağına Amerika, Dış Hatlar'da bomba patlatarak cevap verdi. Türkiye, iç cephede PKK'yı hendeğe gömdü, dış cephede Rusya ve bölge ülkeleriyle ilişkilerini düzelterek normalleştirme yoluna gitti. İçerde ve dışarıda Türkiye cephesi kazanacak. Korkmuyoruz. Tepelerine bineceğiz. Amerikan piyonlarını, kan dökücülerini bitireceğiz. Söz veriyoruz” dedi.

banner111
Ülkemiz ne zaman ABD’nin kontrolü dışında bir siyaset üretiyor hemen haince karşılık veriliyor diyen Demiryürek “bir yılda bu şer ittifakı şehirlerimizde 12 bombalı eylem yapmıştır. Bununla bizi teslim alacağını sanmıştır. Bu yaptıkları hainlikler milletimizin esas düşmanı tanımasını, bilinçlenmesini, vatan savunmasındaki azim ve kararlılığını artırmaya yaramıştır, boş gayretlerdir” dedi. Bu saldırının yakın zamanda ülkemizin bölgemizde gerçekleştirdiği olumlu gelişmelere cevaben geldiğini söyleyen Vatan Partisi sözcüsü Demiryürek sözlerine şöyle devam etti.

Askeri alanda başarı sağlayamayan bu şer ittifakı bizi komşularımızla kötü edecek provokasyonlar yaptılar. Komşu ülkelerle aramıza hançer soktular ve bunda iş birlikçi siyasilerimiz üstünden başarılar kazandılar. Bunun sonucunda ekonomimize büyük kayıplar verdirildi. Başta turizm olmak üzere yaş sebze ve meyve ihracatımız üzerinden ekonomimizi çökertip ülkemizi teslim almaya çalıştılar.

Bu durumun vahameti karşısında ülkemiz zararına siyasete yön veren işbirlikçilerin önemli unsurlarını süratle tasfiye etme yoluna gidildi. Komşularımızla ilişkilerimizi bozan siyasetler yerine iyileşme yolları aranmaya başlandı. Tam bu olumlu gelişmeler olurken, iki yüzlü dostumuz olan, PKK sevicisi ABD bölgedeki terörist taşeronları eli ile ülkemize ve milletimize zarar verme düşüncesi ile, terör saldırısına girişmiştir. Hendeklerde bir şey yapamayan bu şer güçler ekonomik ve siyasi alanda yaratmayı düşündükleri karışıklıkla Vatan savunmamızı zaafa uğratacakları hayaline kapılmışlardır.

Bunlar boşuna gayretlerdir. Aynı ateşin yangınını yaşayan komşularımız Rusya, İran , Irak, Suriye, Azerbaycan, uzatacağımız dostluk elini beklemektedirler. Bunu mutlaka sağlayacağız ve bölgemizde oluşturacağımız işbirliği ile bütün bu olumsuz tabloyu değiştirip bölgemiz ve ülkemiz refahını inşa edeceğiz.

Buradan Milletimize söz veriyoruz bizleri korkutup sindirmek isteyenler başarılı olamayacak ve her zaman ki gibi hüsrana uğrayacaklardır. Yine kazanan Büyük Türk Milleti olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rusya ile aramızı düzeltecek olan bir takım atılımlar Amerika ve işbirlikçileri tarafından gurur meselesi yapıldı. Oysa, Türkiye'nin gururu bombaya boyun eğmek değil, Rusya ile hızla işbirliği yapmaktır. Amerikancılar, bir anda gurur timsali oldular. Türkiye'nin kararlılığını böyle kıramazlar. Buradan ilan ediyoruz, düşman korksun. Amerika korksun.

Tayyip Erdoğan,  derhal bölge ülkeleriyle teröre karşı işbirliğini hayata geçirmelidir. Terörü bitireceğiz, bizi korkutamazlar. Türkiye cephesi, Irak, İran, Suriye ve Rusya ile anlaşma yaptığında, sınırlarını ve vatandaşlarını korumaya aldığında terörün kökü kazınmış olacaktır. Korkmuyoruz. Rusya, Suriye, Irak ve İran insanlık tarafındadır ve Türkiye’ de son hamlesiyle İnsanlık tarafına geçmiştir. Kısa vadede canımız yansa da orta vadede ABD kaybetmiştir."

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83