Salvur, CHP kurmaylarını ağırladı

Salvur, CHP kurmaylarını ağırladı
CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mimar Serkan Salvur, CHP’lileri sahibi olduğu 5 Et Mangal Restaurant’a akşam yemeğinde ağırladı.
Alanya’da düzenlenen toplantı ve etkinliklere katılmak üzere ilçeye gelen CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve il yönetim kurulu üyeleri, yoğun geçen programların ardından akşam CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mimar Serkan Salvur tarafından ağırlandı. Salvur’un ev sahipliği yaptığı akşam yemeğine İl Başkanı Nusret Bayar ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Antalya Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci de katıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte, ülke gündemi, Antalya ve Alanya’daki gelişmeler, turizm ve esnafın durumu da değerlendirildi.
Bayar, teşekkür etti.
Alanya programının son derece verimli geçtiğini belirten CHP Antalya Başkanı Nusret Bayar, “ ülkemizin kritik bir süreçten geçtiği bu dönemde bizlerde turizmcimizin, esnafımızın kısacası vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu akşam bizleri bu güzel organizasyonda bir araya getiren Meclis üyemiz Serkan Salvur’ a çok teşekkür ediyorum “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2020, 14:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83