SAMANİ: HERKESİN ORTAK TALEBİ İSTİKRAR

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşmayı sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, vatandaşın en önemli isteğinin istikrar olduğunu söyledi.

SAMANİ: HERKESİN ORTAK TALEBİ İSTİKRAR
Kepez ilçesinde yoğun bir çalışma programı gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, ev ev, dükkan dükkan gezerek vatandaşla sohbet edip, dertlerini dinledi.

13 yıllık bir iktidarın ardından 7 Haziran seçimlerinde halkın kendilerine bir mesaj verdiğini söyleyen Samani, "Biz her zaman halkımızın bizden istediklerini yaptık. Bundan sonra da bu değişmeyecek. Bu nedenledir ki, 7 Haziran seçimlerinden kendimize düşen dersi çıkardık ve yolumuza öyle devam ediyoruz. Halkımızın bizden istediklerini, onların taleplerini dinlemek üzere her gün onlarla buluşuyoruz. Bu taleplerin hangileri yerine getirilebilir, neler yapılabilir buna bakıyoruz" dedi.

Halkın beklentileriyle ilgili yapılan ilk tespitlerin karşılanmasına yönelik en somut örneğin 1 Kasım seçim beyannamesi olduğunu belirten Samani şöyle konuştu:

"Beyannamemizde biz kendi tespitlerimize göre ilk adımımızı attık. Şimdi seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla birebir görüşerek onları daha yakından dinliyoruz. Görüyoruz ki, vatandaşın bazı konularda bizden talepleri var ama herkesin ortak isteği istikrar. Çünkü herkes 13 yıldır alıştığı hizmetlerin, yatırımların, her şeyden önemlisi de ekonomik dengenin bozulmadan sürmesini istiyor."

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83