'SANAYİ ESNAFI MEMNUN DEĞİL'

Sanayi Sitesi’nin merkezde kaldığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, ALTSO’nun bu konuda önderlik yapması halinde kendilerinin de destekleyeceklerini belirtti.

'SANAYİ ESNAFI MEMNUN DEĞİL'

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında konuşan CHP İlçe Başkanı Takavüt, “EMITT yapıldı, yoğun bir ilgi oldu. Umarız bu sene iç turizmden yoğun bir ilgi gelir. Ancak gelen haberler iyi değil. 1300 otel satılığa çıkarıldı. Bunlardan 410 tanesi Antalya bölgesinde. Bu durum sadece otelcileri değil, istihdam edilenleri de ilgilendiriyor. 

banner111

'ALTSO'YA DESTEK VERECEĞİZ' 

Alanya Sanayi Sitesi konusuna da değinen Takavüt, “Sanayi merkezde kaldı. Oraya, Alanya’ya gelen misafirlerin görmeden gitmedikleri bir şey yapılmalı. Sitedeki esnafın hallerinden memnun olduklarını zannetmiyorum. Çalışanların akşam hamama gideceği yer yok. Esnafın dinlenebileceği, çırakların barınabileceği bir yer yok. Buralarda insanca yaşamaya imkan sağlasak ve koşullar oturtulursa esnaf rahat edecek. Yeni yapılacak sanayi sitesinde sosyal alanlar açılmalı ve esnafın rahat etmesi lazım. Biz ALTSO’nun aldığı kararı destekliyoruz. Otomobiller, kamyonlar ve minibüsler sanayinin içine giremiyor. Bunların belirli bir yere taşınması lazım. ALTSO bu konuda önderlik yaparsa kendilerine destek vereceğiz. 

'KAPALI PAZAR YERİ YAPILMALI' 

Toplantıda kapalı pazar yeri konusuna da değinen Takavüt, "Bir an önce kapalı pazar yeri oluşturulmalı. Çamurun içinde marul, salatalık satılıyor. Hijyenik, güzel bir pazar yeri oluşturulmalı" diye konuştu.

'SADECE HES ÇÖZÜM DEĞİL'

Gevne Çayı üzerinde bir HES yapımı çalışması var. Bu konu belediye meclisinde reddedildi. Sadece HES’ler elektrik üretiminde çözüm değil. HES’lerin yapıldığı yerde ağaçlar kesiliyor. Müthiş bir katliam yapılıyor. Bu konuda meclis üyeleri dik bir duruş sergiledi. Hayırlı olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 13:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83