'SAYGISIZLIĞA KARŞI ERDEMLİ DURDU'

MHP Konaklı Belde Başkanı Hilmi Uyar, geçtiğimiz cumartesi 'Eski Başkanlar Toplantısı'nda' Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in konuşması sırasında Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu'nun müdahale etmesini eleştirdi.

'SAYGISIZLIĞA KARŞI ERDEMLİ DURDU'

 Hilmi Uyar şöyle konuştu:

banner111
'Milli iradeye saygı gösterilmesini bekleyen zihniyetin savunucusu olduğunu iddia edenler, Alanya halkının oyları ile seçilen Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'e gelince görüyorum ki hazımsızlık gösteriyorlar. Genel seçimlerde defalarca milli  irade vurgusu yapanlar milli iradenin seçtiği yani Alanya halkının seçtiği bir başkana gelince milli iradeyi unuttular sanırım. 

Sayın Başkanımız Adem Murat Yücel'i kaymakam veya valilerle karıştırdılar. Halkın çoğunluğunun oyunu alarak Alanyamızın medarı iftiharı Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel'e hasetlik ve çekememezlik duygularını bastıramayan, Türkiyemize mâl olmuş bir bakanın babası tarafından yapılan bu davranış aslında Alanya halkına yapılmıştır. 

Malesef ki gerçekleşen bu hadiseyi esefle kınıyorum. Sayın Adem Murat Yücel'in yapılan bu saygısızlığa karşı kendisine yakışan üslubu ile erdemli ve faziletli duruşundan dolayı aynı saygısız tutum içerisine girmediği için ve Alanya halkının ne kadar doğru bir karar verdiğini bizlere gösterdiği için, Adem Murat Yücel'e teşekkür edip, saygılarımı sunuyorum.'

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83