ŞEHİT ATEŞİ ALANYA'YA DA DÜŞTÜ

Dün Dİyarbakır Sur'da şehit olan Uzman Çavuş Osman Kaplan'ın Alanya'da yaşayan ablasının evine de şehit ateşi düştü.

ŞEHİT ATEŞİ ALANYA'YA DA DÜŞTÜ

 Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, komşusuna düşen şehit ateşi ile ilgili duygularını şöyle dile getirdi.

banner111
'Dün de şehit ateşi komşumun evine düştü. Diyarbakır Sur'a geçici görev ile giden; ablası komşum olan Uzman Çavuş Osman Kaplan teröristler ile girmiş olduğu çatışmada ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede hayata tutunamayıp, 2 çocuğunu ve 7 aylık hamile eşini gözü yaşlı bıraktı. Cenazesi bugün Diyarbakır'da düzenlenecek resmi törenden sonra gözyaşları eşliğinde memleketi Kırıkkale'ye defin edilecek. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Yeter artık şehitlerimizin kanları üzerine kuracağınız Başkanlık sistemi'ne. Alın başınıza çalın. Daha kaç evladımız şehit olacak. Daha kaç yavrumuz gözü yaşlı babasız büyüyecek. Daha kaç kardeşimiz genç yaşında hayata yavruları ile tek başına tutunacak.
7 haziranda sonuçları beğenmediniz, Türkiye'yi kan gölüne çevirdiniz. 1 kasım da istediğiniz sonuca ulaştınız. Şimdi de tutturdunuz Başkanlık sistemi diye. Yine canlarımız gidiyor yine gözü yaşlı yavrularımız kalıyor.

istikrar sürsün Türkiye büyüsün diye diye kaç evin ocağına ateş düştü. Süren tek istikrar geriye kalan gözü yaşlı eşler, analar, yavrular. Yeter artık istikrar sürmesin, anlayın artık Türkiye büyümüyor gittikçe küçülüyor. Yere batsın Başkanlıgınız! Yere batsın iktidarınız! Yere batsın İstikrarınız!

AKP 'ye oy veren sevgili yurttaşlarımız durumdan memnunmusunuz ? Ateş düştüğü yeri yakar başınıza gelmeden anlayamazssınız. Allah aşķına ateş sizin evinize düşmeden anlayın Türkiye büyümeyecek böyle. Ölen şehitlerimizin arkasından şehitler ölmez vatan bölünmez demeyle olmuyor, ateş evimize düşünce görüyoruz ki şehitlerimiz de ölüyor Vatanımız da bölünmeye doğru gidiyor. 
Çare sensin ey halkım. Bu kötü gidişe dur diyebilecek tek güç sensin. Demokratik parlamenter sistemin kıymetini bilelim. Başkanlık sistemi az gelişmiş ülkelerde diktatörlüğe yol açar. Dünyadaki çağdaş demokrasilerin ezici çoğunluğu parlamenter sisteme sahiptir. Başkanlık Sistemi çağ dışıdır. Sonuçları ülkemiz için hayırlı olmaz monarşiye yol açar.'

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83