Sena Nur Çelik Alanyalılara seslendi

Alanya'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, vatandaşlar kutlamak için AK Parti Alanya Seçim Ofisi önünde toplandı.

Sena Nur Çelik Alanyalılara seslendi
Saat 22.30 sıralarında AK Parti Seçim Ofisi’ne İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile gelen AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik yaklaşık 10 bin Alanyalı tarafından coşkuyla, sevgi gösterileriyle karşılandı. Toplanan kalabalık gecenin ilerleyen saatlerine kadar seçim zaferini bağırlarına bastıkları milletvekilleri Çelik ile kutladı.

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Toroslar kadar büyük Akdeniz kadar sonsuz kalpleriyle geleceğimizi aydınlatan, 24 Haziran’ı güçlü Türkiye’nin miladı olarak ilan eden değerli hemşehrilerim, hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

Bize bu sevinçli günü, bize bu zaferi yaşatan Allah’a hamdolsun. Bizleri başımız dik, alnımız ak, geleceğe umutla bakan insanlar olarak bir araya getiren, yüzümüzü güldüren Allah’a hamdolsun. Millet düşmanlarının, Türkiye düşmanlarının tuzaklarını boşa çıkaran Rabbimize hamdolsun. Ülkemizi yeniden emin ellere teslim eden Rabbimize hamdolsun. Tüm dünya mazlumlarının sevinmesine bizleri ve sizleri vesile kılan Rabbimize sonsuz kereler hamdolsun. 

Değerli Hemşerilerim,

24 Haziran seçimlerinin galibi tüm milletimizdir. 24 Haziran seçimlerinin galibi 81 milyondur. Kazanan demokrasidir, kazanan kardeşliktir, kazanan istikrar ve huzurdur. Bize oy versin veya vermesin sandık başına giden, oylarıyla iradesiniortaya koyan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum.  

İşte hep birlikte bu kutlu günde yepyeni bir geleceğin kıyısında duruyoruz. Türkiye’ye ömür biçenlere, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla kirli ittifalar yapanlara, bizi kaosla, yıkmakla, yıpratmakla tehdit edenlere karşı yerli ve milli olan, ülkemizin çıkarlarını 7 düvele karşı dimdik durarak savunan,zalimlerin korkusu, mazlumların umudu olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı TürkiyeCumhuriyetininilk başkanı olarak seçtiniz. Rabbim hepinizden razı olsun. Verdiğiniz her oy evlatlarımızın geleceğine, ülkemizin varlığına vurulmuş bir mühürdür. Bu mührü kimsenin kırmasına izin vermeyeceğiz inşallah.

Benim duam ise sizin vekiliniz olmanın şuurunu bir an için bile unutmamak. Çünkü sizin vekiliniz olmak demek, sizin merhametinizin, kalbinizin, yiğitliğinizin, kadirşinaslığınız vekili olmak demek. Binlerce yıllık tarihimizden damıttığınız o karakteri temsil etmek demek. Verdiğiniz her oy tüm dünyadaki mazlumlara gönderilmiş bir selamdır. Milletimizin; Filistin’e, Bosna Hersek’e, Arakan’a, Gazze’ye gönderdiği bu kuvvetli selamı Allah’ın izni ve TürkiyeCumhuriyetinin ilk başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetiyleyerine ulaştıracağız inşallah.
Değerli hemşerilerim;

Biz her zaman sizin kalbinize kurulan sandığa inandık. İyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırma ferasetinize sığındık. Kara propagandalara prim vermeyen, kendisinden olanı bir bakışta anlayan irfanınıza güvendik. Ne başka bir otorite ne başka bir güç ne de başka bir akıl hocası aradık. Bu aziz milletin aklından ve kalbinden şüphe edenler her zaman sandığa gömüldüğü gibi bugünde sandığa gömülmüştür. Milletimiz son 16 yılda tüm seçimlerde olduğu gibi 24 Haziranda da koltukta oturmaya değil yollarda yorulmaya gönüllü olanların yanında olmuştur. Milletin sırtında yük olmaya değil milleti sırtında taşımaya gönüllü olanların yanında olmuştur. Hükmetmeye değil hizmet etmeye gönüllü olanların yanında olmuştur. Erdem, irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırmaya karar verenaziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.

Gün sırtını Kandil’e değil Toroslara yaslayanların günüdür. Gün Türkiye’den başka vatan tanımayanların günüdür. Gün yerli ve milli olanların kendi kaderleriyle Türkiyenin kaderini bir görenlerin günüdür. Gün ülkemizin yarınlarına kasteden terör örgütlerine, ihanet şebekelerine, Türkiye düşmanlarına karşı yürüttüğümüz mücadeleyi kararlılıkla devam ettirme günüdür. Gün büyük ve müreffeh bir ülke için yeniden çalışmaya kaldığımız yerden devam etme günüdür.
Yarından itibaren, Türkiye’nin mücevherleri olan Antalya ve Alanya’mızı daha da parlatmak, Cebeli Tarık’tan Beyrut’a kadar bütün Akdeniz coğrafyasının merkezi haline getirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye yükselişine devam ederken güzel şehrimiz de ülkemizin dünyaya açılan penceresi olmaya devam edecek. 16 yıldır olduğu gibi “Ak Parti verdiği sözleri tutar diyen” hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz inşallah.

Seçim kampanyası boyunca gece gündüz demeden bu hak davayı gönüllere nakşetmek için fedakarca çalışan İnanmış yürekleriyle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle bizlere destek olan  tüm yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Başta takım kaptanımız Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ve tüm aday arkadaşlarıma, il başkanımız İbrahim Ethem Taş ve tüm ilçe teşkilatlarımıza, Büüyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, Alanyamızın genç çalışkan çalışkan ilçe başkanı Mustafa Toklu ve yönetimine, Kadın kollarımızın fedakar başkanı Gülay Özen ve tüm ak kadınlara, Gençlik kollarımızın dinamik başkanı Yılmaz İçmen ve tüm ak gençlere, tüm mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerimize, aday adayı arkadaşlarımıza ve tüm ak gönüllülere şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin.

Vakit erdem, irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırmak için hep birlikte haydi bismillah deme vaktidir diyorum sizleri en kalbi uygularımla selamlıyorum hepinizi Allaha emanet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83