Sena Nur Çelik oyunu Alanya'da kullandı

Ak Parti Antalya 3. sıra Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik oyunu memleketi Alanya'da kullandı. Çelik, Bugün söz de karar da milletin” dedi.

Sena Nur Çelik oyunu Alanya'da kullandı
 Cikcilli Mahallesi Nimet Alaattinoğlu ilköğretim okulunda saat 11.00'de 2075 nolu sandıkta oyunu kullanan Çelik basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kullandığı oyun vatana millete hayırlı olmasını dileyen Çelik, "Seçim kampanyası sürecinde herkes sözünü söyledi. Adaylar projelerini vaatlerini anlattılar. Milletimiz zaten yapılanları, icraatları ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zor coğrafyadaki var oluş mücadelesini biliyorlar. Bugün söz de karar da milletin. İnşallah Milli iradenin en iyi şekilde tecelli ettiği bir süreci yaşayacağız. Demokrasi şölenimiz olacak bugün. Allah'ın izniyle seçim sonuçları ülkemizin huzurunun istikrarının güvenliğin devamına vesile olmasını diliyorum. Partimizde cumhurbaşkanımız son 16 yılda milli irade mücadelesini en iyi şekilde bu ülkede veren kişiler olmuştur. Milli iradeye anti demokrasi güçlerin müdahalesini engellemek için birçok çalışma yapıldı. En son 15 Temmuz'da liderlerimiz canı pahasına anti demokrasi güçlerin milli iradeye müdahalesini engelledi. Milletimizin verdiği karar bizim başımızın tacıdır. Bugün verilen karar hayırlara vesile olur" dedi.
KATILIM ORANLARI ÇOK İYİ

Seçime vatandaşın ilgisinin yoğun olduğunu belirten Çelik, "Katılım oranları çok iyi. Yüksek bir katılım olmasını bekliyoruz. Şuanda hatta saatin daha erken olmasına rağmen katılımın yüzde 60 olduğunu öğrendik. İnşallah huzur içinde güven içinde oy verme işleminin gerçekleştiği bir süreç olacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83