Şencan'dan kafa karıştıran açıklama!

Şengül Yeşildal'a sert sözlerle yüklenen ATDD Başkanı Canan Şencan gelen tepkiler sonrası 'hiç bir partiyle bağlantım yok." dedi.

Şencan'dan kafa karıştıran açıklama!
Alanya Toplumsal Dayanışma Derneği (ATDD) Başkanı Canan Şencan CHP Antalya Milletvekili Adayı Şengül Yeşildal'a sert sözlerle yüklenmişti. 

Antalya'dan 9. sırada milletvekili adayı olan Şengül Yeşildal geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak geçmiş dönemde CHP'nin Antalya'dan 8 milletvekili gönderdiğini, Alanya'dan Osman Özcan'ın 8. sırada olduğunu ve Alanya'nın gücü ile 8 milletvekili gönderdiklerini söylemiş bu yıl da hedeflerinin 9 milletvekili olduğunu belirtmişti.

BASİRETSİZ DEMİŞTİ

Yeşildal'ın bu sözlerine ATDD Başkanı Canan Şencan'dan sosyal medya üzerinden açıklama gelmiş ve, "8'i çıkardık 9'u da çıkarırız demiş biri. Biz o 8'i çıkarırken senin esamen yoktu. Tu kaka edip durduğunuz bu başarının sahipleri olan kadınları bugün böyle anmanız da çok hoş doğrusu. Hayat böyledir işte. Gün gelir haince saldırdığınız kişilerin başarılarına sarılıp, basiretsizliğinizi kanıtlarsınız." diye konuşmuştu.

TEPKİLER GECİKMEDİ

Osman Özcan döneminde çıkartılan 8 milletvekilini kendilerinin çabaları sonucu olduğunu belirten Şencan'ın sözlerine CHP'li pek çok isim tepki göstermişti. Kendisini partide çok göremediklerini belirten partililer seçim zamanı milletvekili adayına destek verileceği yerde köstek olmaya çalışılmasını kınamışlardı. 

ŞENCAN'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yapan Şencan, "Hiç bir partiyle bağlantım yoktur. Hiç bir medya kuruluşuna bir beyanatım olmamıştır." dedi.

Şencan'ın önce CHP için Osman Özcan döneminde çok çalıştığını söylemesi daha sonra ise partisinin olmadığını söylemesi ise kafaları karıştırdı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83