SİYASİ PARTİLERDEN SAĞDUYU ÇAĞRISINA TAM DESTEK

Alanya genelinde yaşanan olumsuz olayların ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven AK Parti, CHP ve MHP ilçe temsilcileri ile Kaymakamlık Toplantı salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda siyasi parti temsilcilerinden sağduyu çağrısına tam destek çıktı.

SİYASİ PARTİLERDEN SAĞDUYU ÇAĞRISINA TAM DESTEK
Alanya’da yaşanan son olayların değerlendirildiği toplantıda, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven siyasi parti temsilcilerinden yayınlanan ortak deklarasyona sahip çıkarak sağduyulu davranmayı ve üyeleri ile de bu konuda istişare etmelerini istedi.


AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Pınar Vural ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk ortak deklarasyonunu ve sağduyu çağrısını tamamen desteklediklerini belirterek Alanya’nın huzura ve güvene ihtiyacı olduğu ve her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirttiler. Siyasi parti temsilcileri yapılan çalışmalarda Devletin yanında olduklarını, Alanya’ya ve Devlete zarar verebilecek hiçbir eylem ve davranış içerisinde olmayacaklarını söyleyerek Devlet ile işbirliği içerisinde olacaklarını ve bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasını belirttiler. Yapılan toplantıda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, siyasi parti temsilcilerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.


Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu katılırken, CHP ve MHP ilçe başkanlarının ilçe dışında olması nedeniyle CHP İlçe Başkan Yardımcısı Pınar Vural, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 16:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83