Sönmez, AK Parti'ye geçiyor mu?

Konaklı'da 10 yıl Belediye Başkanlığı yapan Abdullah Sönmez, AK Parti'ye transfer olup, olmayacağına ilişkin soruya, 'Şuanda bir şey yok ama yarın ne olacağını bilemem' diyerek transfer için yeşil ışık yaktı.

Sönmez, AK Parti'ye geçiyor mu?

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile araları limoni olduğu iddia edilen MHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Abdullah Sönmez'in AK Parti'ye geçeceği siyasi kulislerde konuşuluyordu.  Konaklı'da 10 yıllık sürede Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, Büyükşehir Kanunu sonrası MHP'den Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilen Abdullah Sönmez, Başkan Yücel ile arasının limoni olmasından dolayı her ay yapılan Alanya Belediye Meclisi'nin toplantılarına ise katılmıyordu. En son Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Dışişleri Konutu'nda buluşan Sönmez, zirveden çektirdiği fotoğrafları da sosyal hesabından paylaşmıştı.

banner111
ÇAVUŞOĞLU'NDAN ONAY TALEP ETTİ Mİ?

Bakan Çavuşoğlu'na, 'Partinize transfer olmak istiyorum. Bunun içinde sizlerin onayını talep ediyorum' dediği iddia edilen Abdullah Sönmez, 2019 yılındaki yerel seçimde AK Parti'den Alanya Belediye Başkanı olmanın planlarını yapıyor. AK Parti'ye transfer olup, olmayacağına ilişkin soruya Sönmez, "Bugün bu konuda bir şey yok. Bugün bu konu gündemimde olmayabilir ama yarın ne olur onu bilemem" diye yanıt verdi. İddiaya göre, Sönmez'in önümüzdeki 2 Aralık'ta yapılacak AK Parti Genel Kurulu sonrası Mustafa Toklu'nun partideki İlçe Başkanlığı görevini üstlenmesinden sonra kalabalık bir ekiple AK Parti'ye transfer olacağı ve 2019 yerel seçimi öncesi çalışmaya başlayacağı konuşuluyor. 

TOKLU İÇİN TEBRİK PAYLAŞIMI YAPTI

Sönmez son olarak sosyal medya hesabından AK Parti Alanya İlçe Başkan Adaylığı için görevlendirilen Mustafa Toklu için "Alanya Ak Parti ilçe başkanı adaylığı Mustafa Toklu Kardeşime Hayırlı Olsun. Allah yolunu ve bahtını açık etsin" mesajı paylaşmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 14:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83