'Sosyal yardımlara ayrılan pay 33 milyar TL'

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Serik ilçelerinde ev, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunarak iftar programlarına katıldı.

'Sosyal yardımlara ayrılan pay 33 milyar TL'

 Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçelerde hasta, yaşlı ve ev ziyaretleri yaparak, vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinliyor. Ziyaretlerini Ramazan ayı boyunca sürdüreceğini belirten Milletvekili Enç, “Her zaman olduğu gibi Ramazanda da ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar vatandaşa ulaşıp, dertlerini dinleyip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın selamlarını iletip, dualarını alıyoruz. İftar öncesi yaşlılarımızı ve hastalarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

banner111
AK Parti iktidarı dönemlerinde sosyal yardımlarda büyük çığır açıldığını belirten Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “2002’de sosyal yardımlara ayrılan bütçe 1,3 milyar lirayken bugün 33 milyar lirayı aşmıştır. Sosyal yardımlara büyük önem veren hükümetimiz, evde yaşlı ve hastasına bakanlara da, evde bakım ücreti vermektedir. Evde bakım hizmetinden yararlanan yaşlı ve engelli sayısı 2016 itibarıyla 482 bine ulaşmıştır. Hükümetimiz her zaman engellinin, yaşlının ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olmuştur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 18:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83