'SULANMAYAN TARIM ARAZİSİ KALMAYACAK'

AK Parti İl Başkanı Sümer, Gazipaşa ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, tarım alanında yapılan yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

'SULANMAYAN TARIM ARAZİSİ KALMAYACAK'
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Gazipaşa Belediyesi Başkanı Adil Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Yakut Pişkin, ilçe teşkilatı ve yöneticileri ile birlikte Kırahmetli, Yeni Mahalle, Kaledran Yakacık Mahallesi’nde vatandaşlarla ve Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi.

9 BARAJ, 51 GÖLET YAPTIK

Çiftçilerle de bir araya gelen Sümer, “Tarımsal üretim suyla olur. Sulanabilir arazilerin artması, tarımsal üretimin de artmasını sağlar. Sulanmayan tarım arazisi bırakmayacağız. Geçtiğimiz gün Kaş ve Finike’de iki baraj temeli attık. AK Parti iktidarından önce Antalya’da 2 baraj, 7 gölet vardı. Şimdi, inşaatı devam edenlerle birlikte 9 baraj, 51 gölet var. Yaptığımız bu yatırımlarla çiftçimizin sulanabilir arazisi artarken, üretim ve kazancı da artıyor” dedi.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ

1 Kasım seçim beyannamesinde çiftçilerin kazancını artırmaya yönelik yeni adımlar atılacağını belirten Sümer, şöyle devam etti; “Serasını yenilemek isteyen çiftçimize faizsiz kredi vereceğiz. Gübre ve yemde KDV'yi kaldıracağız. Genç çiftçilerimize 30 bin liraya kadar karşılıksız kredi vereceğiz. Seralarda, ticarethane elektrik fiyatı yerine, daha ucuz olan sulama suyu elektrik fiyatı uygulayacağız”

HER ALANDA YATIRIM

Antalya için de çok önemli projelerin olduğunu vurgulayan Sümer, “Antalya'daki ilk akıllı hastanenin açılışını önümüzdeki ay yapıyoruz. İlçelerdeki hastane sayılarımızı artırıyoruz. Yeni yapılacak 1000 yataklı devlet hastanesini 1500 yatağa çıkarttık. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sporda yeni yatırımları kazandırarak, Antalya’yı her alanda dünyanın gıpta ile baktığı bir şehir yapacağız. Bu yatırımları yapabilmemiz için sizden bize omuz vermenizi istiyoruz” diye konuştu.

YEREL YÖNETİMDE AK PARTİ FARKI

“Verdiğimiz vaatlerini yerine getirdiğimizi 13 yılda ispatladık” diyen Sümer, “Biz, halka ne söz vermişsek yerine getrdik. Seçim dönemlerinde söz verip, sonra unutan siyasetçilerden olmadık. Yerel yönetimde de Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve AK Parti’li belediyelerin çok önemli hizmetler yaptı. Hizmetin ustası Menderes Türel başkanın 1.5 yılda yaptığı hizmetler ortada. Gazipaşa Belediyemiz de yıllardır yapılamayan yatırımları, hizmetleri halkımıza kazandırdı. Biz halka ne söz vermişsek arkasında durur ve o sözleri gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Sümer, Gazipaşa’da AK parti eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Bahattin Akşit’i de ziyaret etti.


Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83