Sümer CHP'lilerin protestolarını eleştirdi

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, CHP Antalya milletvekilleri ve il teşkilatının da yer aldığı Konyaaltı sahilindeki Antalya Büyükşehir Belediyesinin dev projelerine yönelik protestoları eleştirdi.

Sümer CHP'lilerin protestolarını eleştirdi

 Türkiye'de ve Antalya'da bugüne dek taş üstüne taş koymayan CHP zihniyetinin müzmin muhalefet tavrıyla Ak Parti iktidarı ve Ak belediyelerin icraatlarını körü körüne eleştirip engellemeye çalıştığını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer,"Bu zihniyet değil mi, 3'ncü köprünün, 3'ncü havalimanının, Türkiye'nin çılgın projesi Kanal İstanbul'un yapılmasına karşı çıkan? İşte aynı zihniyetin buradaki temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in çılgın projesine, Antalyamızın gerdanlığı Konyaaltı'nda yapımına başlanan Boğaçayı projesine, Konyaaltı Sahil Projesine, Kruvaziyer Liman projelerimize karşı çıkarak protestolarıyla engellemeye çalıştıklarını zannediyorlar" dedi.

banner111

VİZYON YOKSUNU MUHALEFETİ ÜZÜLEREK İZLİYORUZ

Muhalefet görevinin, iktidarın her hizmetine, kente ve ülkeye yapılan yatırımlara karşı çıkmak, protesto etmekten ibaret olduğunu zanneden, muhakeme yeteneği ve vizyondan yoksun CHP zihniyeti; hepsi birbirinden değerli, Antalya'nın marka değerini yükseltecek bu projelerimizin, ömrünü bilime adamış meslek sahipleri tarafından hazırlandığını, yine bu projelerin Menderes Türel Başkanımız vasıtasıyla Antalya'daki meslek odalarına sunumunun yapıldığını, masaya yatırılarak tüm detaylarının konuşulup tartışıldığını, Antalya kamuoyunun bilgilendirildiği gerçeğini bir kenara bırakarak protesto etmesi Konyaaltı'nın ve Antalya'nın kalkınmasına fayda sağlayacak bir gösteri değildir, olamaz. Vizyon yoksunu olanların protestolarını da üzülerek izliyoruz" diye konuştu.

CHP İL BAŞKANI KONYAALTI'NI BAŞKAN BÖCEK'TEN DAHA İYİ Mİ BİLİYOR?

Konyaaltı Sahil, Boğaçağı ve Kruvaziyer Liman projelerimize karşı çıkan protestocu grubun içinde, hiçbir yerel yöneticiyi göremediğini belirten Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, "Boğaçayı projesi şayet o ezbere protestoda söylenenler gibi olsaydı, o tezlerin az da olsa bir geçerliliği olsaydı, CHP il Başkanının, Genel Başkan Yardımcısının yanında ve hatta en ön safta Konyaaltı'nın yerel yöneticisi, belediye başkanı da olmaz mıydı? Bu protestocular Boğaçayı'nı, sahili Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten daha iyi mi biliyor ki, onun bugüne kadar olumsuz herhangi bir beyanatını duymadığımız projeye karşı çıkıyor? Boğaçayı projesi, bölgenin ve kentimizin marka değerini artırmanın yanı sıra doğayı ve çevreyi koruyup güzelleştiren, doğal hayatı, kuşları, böcekleri olumsuz yönde etkilemeyecek, çılgın olduğu kadar vizyon bir projedir. Projenin Antalya'ya sağlayacağı marka değeri, istihdama ve ekonomiye katkısını protestocu grubun anlayamama sebebi ise, hesaptan anlamamalarıdır. Çünkü hayatları boyunca muhalefetlik yapmış olmaları,  böylesine vizyon projeleri anlamalarına engel oluyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 11:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83