SÜMER'DEN 15'İNCİ YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, partisinin 15'inci kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklama yaptı.

SÜMER'DEN 15'İNCİ YILDÖNÜMÜ MESAJI

 AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'in AK Parti’nin 15’nci yıldönümü mesajı şöyle: 

banner111
“15 yıl önce Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlayan kutlu yürüyüşümüz ilk günkü aşk ve heyecanla devam ediyor. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım liderliğinde hedeflerimize ulaşmak için büyük bir kararlılık ile çalışıyoruz. Bu hedef büyük ve güçlü ülke Türkiye’yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir.

Adalet ve Kalkınma Partimiz, bu zamana kadar milletimizin teveccühü ile girdiği tüm seçimleri kazanma başarısını göstermekle kalmadı aynı zamanda karanlık odaklar tarafından, 15 yıl boyunca sahnelemek istenen her türlü kirli senaryoyu da bozdu. Alınan her seçim başarısı, bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya ‘bizi hedeflerimizden hiçbir şey döndüremez’ mesajı idi.Bu zamana kadar tüm kirli oyunları basireti ve milli iradeye olan bağlılıkları ile bozan Türk milleti Son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi de tek bayrak tek vatan tek millet düsturu ile sokaklara akın ederek durdurmuştur. Türkiye’de darbeler döneminin bittiğinin tüm dünyaya ilanı olan 15 Temmuz gecesinde şehit düşen vatan evlatlarını bir kez daha rahmetle anıyor yakınlarına sabırlar diliyorum.

AK Parti ile birlikte ekonomisini güçlendiren, kendi silahına yapan bir ülke haline gelen Türkiye kalkınma hamlesi ile kabukları kırmış, kendi coğrafyasında ve tüm dünya da söz sahibi olan bir ülke haline gelmiştir. Partimizin 15. kuruluş yıldönümünde, bu milli bilinç ve ruh ile 14 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da Genel Merkezimizde olacağız. Bu vesile ile emekleri ve fedakârlıkları ile bu günlere geldiğimiz kutlu yürüyüşümüzün neferleri  teşkilat üyelerimize ve büyük AK Parti ailemize teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 18:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83