Takavut Öztürk'e Alanya'yı anlattı

ADD'nin düzenlemiş olduğu Lozan Barış Antlaşması Konferansında ADD ve CHP'li isimler ALTSO'da buluştular.

Takavut Öztürk'e Alanya'yı anlattı
24 Temmuz Lozan Barış Anlaşması yıldönümü dolayısıyla dün Alanya'da bir konferans düzenlendi. Atatürkçüğ Düşünce Derneği (ADD)'nin düzenlemiş olduğu konferansa CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Ergenekon ve Balyoz davalarının avukatı Celal Ülgen, CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, ADD Alanya Şubesi Başkanı Osman Bakıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Konferans Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda Öztürk Yılmaz ve Celal Ülgen Lozan'ın önemi ve unutulmaması gerektiğine dair bir konuşma yaptılar. Yılmaz ve Ülgen'in konuşmaları uzun süre ayakta alkışlandı. 

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut konferans sonrası CHP Genel Başkan Yardımıcı Öztürk Yılmaz'la muhabbet etme fırsatı buldu. Takavut ve Yılmaz Alanya gündemini, turizm ve tarımı görüştüler. Yılmaz Alanya hakkında bilgiler aldı. Yönetim kurulunun da desteği ile Yılmaz'la sürekli olarak ilgilenen Takavut, "Alanya siyaseti ile ilgili kendisine bilgi verdim. Kamuoyunu bilgilendirmelerinden dolayı, her iki konuşmacıya teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83