Takavut'tan referandum teşekkürü

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut referandum sürecini değerlendirdi. Emek veren isimlere teşekkür etti.

Takavut'tan referandum teşekkürü
16 Nisan Referandumunun ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut bir açıklama yayınladı:

Değerli Alanya Halkımız, yorucu ve ülkemiz için büyük önem taşıyan bir süreçten sonra Anayasa Değişikliğine ilişkin 16 Nisan’da (dün) halkoylamamızı gerçekleştirdik.

Kesin sonuçlar açıklanmamasına karşın, şu ana kadar elde edilen verilerden, halkımızın çok önemli mesajlar verdiği anlaşılmaktadır. Bunların en doğru şekilde ve acele edilmeksizin değerlendirilmesi gerekmektedir.

Yalnız, bu aşamada dikkat çekilmesi gereken bir nokta vardır. Halkımız, birlik, beraberlik, huzur ve barış temelinde yapılan tüm çalışmaları olumlu karşılamış ve Alanya’da bugüne kadar olduğundan daha farklı bir ruhu sandığa yansıtmıştır. Her kesimden vatandaşlarımız büyük bir inanç ve birlik içerisinde Hayır oyu vermişlerdir. Bizler de bugüne kadar söylediğimiz gibi, bundan sonra da ülkemizin tüm değerlerine sahip çıkmaya ve Alanyamız için çalışmaya devam edeceğiz.

Halkoylamasında oy kullanan tüm vatandaşlarımıza, sandık başında ve seçim kurullarında görev alan tüm arkadaşlarımıza, demokrasimize sundukları katkı için teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83