Takavut'tan seçmene hayır teşekkürü

Alanya'nın referandum sonucunu değerlendiren CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, "Bu süreçte çok çalışan ve Hayır oylarının çıkmasına katkıda bulunan partililerime ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Takavut'tan seçmene hayır teşekkürü

 Yeni Anayasa referandumunda Alanya'da Hayır oyunun çıkmasıyla buruk bir sevinç yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavut, kendisiyle takım elbisesine iddiaya giren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'na mesaj gönderdi. 

banner111
'AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, heralde kendine yakışan bir kalitede takım elbiseyi hediye eder' diyen Takavut, "Bu süreçte çok çalışan ve Hayır oylarının çıkmasına katkıda bulunan partililerime ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Alanya medyasına da özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü medya bizim gözümüz kulağımızdır. Alanya için ne yapılması gereken en güzel şeyleri yapmaya çalışacağız, Türkiye içinde bundan sonra en güzelini yapacağız. Seçim nedeniyle sandıklardaki görevlileri ziyaret ettim, başarılar diledim. Sandık başındaki değişik siyasi partiler oturmuşlar, ne güzel birbirlerine ikramda bulunuyorlar. Tabanda bu birleşmeyi üstte sağlayabilirsek ülkede bir sorun olmaz. Bu sonuçlar üst perdede birleşmeler, biraraya gelmeler ile sağlanırsa tabanda bundan gerekli mesajı çıkarır" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83